Domů Profil prodejce mýdlárnaMEJA
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Tachlovice, ČR
  • 29 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (4) 100%
Nadšenci: 28
Aktivita: aktivní
Prodáno: 29
Registrace: 10.6.2018
Město: Tachlovice
Stát: ČR

mýdlárnaMEJA

/ Prodávající
Novinky
831193
17.9.2019 Mýdlo rustikální - Káva s citrusy, květiny - jemně peelingové mýdlo nově v designu květin
https://www.fler.cz/zbozi...

LOGO

 

Vítejte v obchůdku mýdlárny MEJA!

Štěstí

Vážení návštěvníci. Vzhledem k tomu, že prodávám mýdla nejen zde na Fleru, ale i sama, mohou se uvedené zásoby lišit od skutečnosti. Děkuji za pochopení.

Štěstí

 

S nadšením už řadu let vyrábím PŘÍRODNÍ MÝDLA. Pro sebe, svojí rodinu, pro přátele a známé. A pro vás. Mýdla vyrábím po malých sériích, s láskou a potěšením, velmi často také s mýdly experimentuji - tyto kousky ale nejsou v prodeji... Vám nabízím mýdla, která všemi mými experimenty prošla, jsou odzkoušená na lidech (tedy na rodině).

Při výrobě kladu velký důraz na kvalitu surovin. Proto používám výhradně certifikované kosmetické suroviny, z důvodu hrozby kontaminace vlastních výpěstků plísněmi používám výhradně sušené byliny a extrakty od osvědčených výrobců. Velmi dbám na správné skladování surovin i výrobků. V průběhu celého výrobního procesu přísně udržuji hygienické předpisy a postupy správné výrobní praxe.

Výroba přírodních mýdel probíhá v prostorách výrobny zkolaudované v souladu se Správnou výrobní praxí pro účely kosmetické výroby.

 Všechny výrobky prošly certifikací ve Státním zdravotním ústavu v Praze (NRC pro kosmetiku) tak, jak vyžaduje zákon č. 258/2000 Sb. O ochraně veřejného zdraví a Nařízení Evropského parlamentu a Rady č.1223/2009 o kosmetických přípravcích.

 Výrobky jsou notifikovány na Evropském portálu CPNP.

Štěstí

V sekci dekorace najdete také různé VOŇAVÉ DROBNOSTI k provonění zásuvek, botníků, předsíní a dalších prostor. Jsou vyrobené z kvalitních odlévacích (glycerinových) hmot z Anglie. Proč teno materiál? Velice dobře se s ním pracuje, dobře se probarvuje a odlévá. Dlouho vydrží i vložená vůně. 

Tedy potěšte se a vybírejte!

Štěstí

  

 

Hledáte vhodnou pozornost pro hosty, pro paní učitelky, drobný dárek pro přátele, nebo se hodláte jen tak rozmazlovat?

Hledáte drobný firemní dárek jako pozornost pro Vaše klienty?

image

 

JSTE TU DOBŘE!

 

Mýdlo poslouží jako skvělá drobnost, neotřelá pozornost - a navíc - spotřebuje se. Nestojí tedy nikde v koutku a nechytá pouze prach, je to dárek veskrze užitečný.

 

 

 

 

Momentálně nabízím čtyři řady přírodních mýdel:

  • RUSTIKÁLNÍ, obsahující kosmetické jíly jako čistící složku, nebo kávu a koření jako peelingovou složku.

  • S MÁSLEM KARITÉ, luxusního složení v základních olejích, velké množství bambuckého másla (karité), kakaové máslo a mandlový olej. Zde jsem si i velmi pohrála s designem.

  • BEZ PALMOVÉHO OLEJE jsou mýdla, kde palmový olej zcela chybí. Je zde proto velké množství bambuckého másla (ještě o něco více než v předchozí katgorii) a dalších tuhých olejů.

  • OLIVIA je speciální kategorie zahrnující tzv. kastilská mýdla. Jedná se o mýdla původně pouze z olivového oleje, dnes jsou doplňována dalšími oleji (palmový či kokosový). Já doplňuji pouze minimální množství kokosového oleje pro zlepšení vlastností. Mýdlo je tedy zcela PALM-FREE.

  

 

 

 

 

 

 

Prohlížejte, vybírejte a užívejte si luxus jemných přírodních mýdel.

 

 

      

 

V této sekci mého profilu najdete některé probíhající akce, novinky, výprodeje a podobně.

 

Štěstí

Vážení návštěvníci. Vzhledem k tomu, že prodávám mýdla nejen zde na Fleru, ale i sama, mohou se uvedené zásoby lišit od skutečnosti.

Štěstí

NOVĚ

Mýdla MEJA bez palmového oleje - litsea cubeba a Meja rustikální - káva s citrusy jsou vyrobena v novém designu, nahlédnout můžete zde:

Kubébový strom ... vyprodané

Káva s citrusy - květiny ... už jen 3 ks

 

 

Štěstí

Vážení náštěvníci mého profilu, vážení zákazníci.

Vzhledem k tomu, že česká pošta od 1. 3. 2019 výrazně změnila ceny poštovného, jsem nucena na tyto změny reagovat příslušnými změnami v ceníku dopravy.

Děkuji za pochopení. JM

 Štěstí

 

 

Ruční výrobu přírodních mýdel jsem objevila před mnoha lety, původně jako drobné zpestření své vlastní práce. Mýdlařina je ovšem silně návyková, a tak i když se zpočátku ne každá várka zcela skvěle povedla, postupně jsem jí propadala čím dál víc.

Tohle jsou jedny z prvních experimentů:

Medvídci Kávové

Postupně jsem díky svým experimentům zjistila, co všechno si člověk může (nebo také nemůže) k syrovému mýdlu dovolit, jaké kombinace jsou dobré, a které skvělé, co všechno se může nepovést.

Tohle možná vypadá pěkně, ale záměr byl jinde - vonělo skvěle, obsahovalo skvělé složky, ale design je nepovedený (inu - odvaha byla, ale zkušeností méně...):

OBR.

S postupem zkušeností a času se začala rodit jednotlivá mýdla, zdokonalovaly se receptury... Receptury vznikaly postupně tak, jak se rozšiřovaly mé znalosti aromaterapie, vlastností základních olejů a dalších složek. A protože se i profesionálně věnuji přírodním vědám je toto studium plynulým doplněním mého vzdělání. To mi umožňuje i jistý nadhled při sestavování receptur.

Logicky došlo postupem času na myšlenku založit vlastní výrobnu a obchůdek. To byla trochu náročnější kapitolka, vzhledem k legislativním požadavkům EU a potažmo našim, ale napoprvé se zdá vše složité.

Testování

Netestuji žádné produkty na zvířatech! - tak oblíbená věta spousty a spousty výrobců kosmetiky! Jistěže netestuji a nikdo jiný také ne. Ono je to totiž i ze zákona zakázané... Testuji výhradně na lidechÚsměv. A pochopitelně (tedy protože to právě ten zákon nařizuje) jsem nechala před zahájením prodeje jednotlivé receptury zhodnotit Státním zdravotním ústavem v Praze a zaregistrovala je v CPNP (Evropský portál notifikace kosmetických přípravků).

U všech mýdel se snažím, aby byla luxusní svým složením, příjemně voněla, byla jemná a pečující. Zárověň jsem ráda, pokud má mýdla nejsou nudná - chci, aby byla veselá a zajímavá i na pohled.

 

Způsob dopravy
Zboží odesílám po převedení platby na účet, obvykle ihned, maximálně do dvou dnů, a to prostřednictvím České pošty nebo Zásilkovny. Možné je i osobní vyzvednutí zboží v provozovně. Mýdla jsou balena ve smršťovací nebo potravinové folii a papírové krabičce. Přepravní obal závisí na velikosti objednávky (bublinková obálka, krabička).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Zboží

Další zboží od mýdlárnaMEJA

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--