Domů Profil prodejce WoodFoundry
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Trutnov 1, ČR
  • 4 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 7
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4
Registrace: 13.6.2018
Město: Trutnov 1
Stát: ČR

WoodFoundry

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jsme Rodinná Truhlárna.




Specializujeme se na Interiéry a Nábytek z Masivu. 

Jsme dva bráchové, kteří se zamilovali do poctivé truhlařiny. Zaměřujeme se na tradiční způsob výroby nábytku a kuchyňských doplňků z masivu. Všechny naše výrobky jsou vztvářeny v naší dílně v Podkrkonoší. Veškeré dřevo a materiály používané v naší dílně jsou převážně Krkonošského původu.

 

Nábytek 

Styl a pečlivě vybraný materiál, každý kus jedinečný jako otisk prstu. Kombinací sofistikované krásy přírody ve formě dřeva se surovinami jako je kov, kámen a sklo, tvoříme kvalitní nábytkek s ohledem na jeho funkčnost. Naše výrobky jsou jediné svého druhu.



Móda a Doplňky 

Dřevo a móda patří k sobě. Naše rustikální šperky, jsou dělány ručne podle vašich přesných specifikací a každý kousek je unikát, vytvořen pouze pro Vás.  

Všechno kuchyňské náčiní navrhujeme pro praktické použití . Naše výrobky jsou ozdobou každé kuchyně. 

Family Carpentry 



Specialized in Interior Design and Furniture out of Solid Wood.

Who We Are

We are two Brothers who fell in love with Wood Carpentry. We are focused on the traditional way of crafting Solid Wood Furniture and Kitchen Accessories. All our products are produced in our shed under the Giant Mountains in Czechia. All wood and timber used in our workshop is locally harvested mainly out of recycled or reclaimed materials.

 

Furniture


Style and carefully selected wooden material, each unique as fingerprints provide the indelible character of each peace. Combining the sophisticated beauty of nature in the form of wood with raw materials such as metal, stone and glass results in high-quality furniture with respect to its functionality. One of its kind.


 

Accessories


Wood and fashion belong to each other. Our rustic jewellery is handmade according to your exact needs, and each piece is unique, created only for you.

All kitchen utensils are designed for practical use out of recycled wood. Our products are the adornment to every kitchen.

Způsob dopravy
Zboží odesíláme do tří pracovních dnů od připsání platby na náš účet. Zasíláme pomocí společnosti TOPTRANS, Česká pošta, PPL. Cena se liší v závislosti na velikosti a váze. Vše je pečlivě zabalené nejdříve do kartonu a pak ještě bublinek a důkladně vloženo do krabice tak, aby Vám došlo vše v pořádku. V případě práce na zakázku účtujeme zálohu ve výši 100%.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od WoodFoundry

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--