Domů Profil prodejce Annja
  • Prodejce od r. 2018
  • Zlín, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 1
Aktivita: -
Registrace: 13.7.2018
Město: Zlín
Stát: ČR

Annja

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

jsou to originální díla - olejomalby nebo malby akrylem na plátně

náměty jsou buď mé vlastní nebo parafráze na určité dílo

Je krásné udělat někomu druhému nebo sobě radost. V této sekci nabízím jak přáníčka k různým výročím, tak i praktické věci nejčastěji textilní, které můžete využívat v běžném životě. 

Přáníčka jsem nejdřív dělala pro své kamarády a známé - bylo krásné pozorovat, jak z nich mají radost, když přáníčka uviděli. Většinou jsem tvořila koláže z papíru a snažila jsem se do obrázku zakomponovat něco, co pro tu danou osobu bylo charakteristické. ( a proč ji mám ráda) Časem jsem dělala přáníčka na objednávku již pro lidi, které jsem neznala, ale většinou jsem pak měla opět kladné ohlasy. Tvorba přáníček a přání vyústila v tvorbu kreslených přání, která jsem začala prodávat např. na jarmarku. Bylo krásné pozorovat zákazníky, jakou měli radost, když si mezi přáníčky vybrali to "jejich" :-) nebo to, které by rádi poslali někomu, koho mají rádi.

Další oblastí, které se věnuji je malba na textil. K této činnosti jsem se dostala přes olejomalbu na klasickém plátně. ....protože mám ráda praktické věci, tak jsem začala " zkrášlovat" různé pytlíčky, tašky i nějaké své oblečení. Užívám si, jak štětec klouže po plátně a zanechává barevnou stopu a taky, jak mi na paletě vznikají mícháním ( někdy i náhodným) nové odstíny barev.

Budu velmi ráda, když si někdo z Vás najde v mém obchůdku, ten "svůj" kousek, který mu , nebo někomu z jeho blízkých udělá radost :-)

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Annja

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--