Domů Profil prodejce nikolaskondr
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 9, ČR
  • 3 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 17.2.2010
Město: Praha 9
Stát: ČR

nikolaskondr

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jmenuji se Nikola Skondrojani
Mandaly tvořím od roku 2007. Po nějakém čase mé autorské tvorby, se začal utvářet jakýsi můj „rukopis“ jak při malování samotných předloh, tak i při jejich vybarvování. Pak mě zájem kamárádek a přátel posunul k myšlence, předávat mandaly dál, ale sama sobě jsem si to dovolila až po jedné nelehké zkoušce a životní etapě, po tom co jsem jsem onemocněla rakovinou prsu. Tím se také započala transformace návratu sama k sobě.
Po nějakém čase jsem se také naučila pracovat v grafických programech jako je Adobe Illustrator a Photoshop, což mi neuvěřitelně usnadňuje práci, ale hlavně mi to rozšířilo možnosti a dává mi to kreativní způsoby zpracování mandal. I po tolika letech jsem neustále fascinovaná tím, jak lze kreativně propojovat různé techniky a materiály.
V roce 2016 se mi podařilo, ve spolupráci s Knihy Pražák, vydat knihu "Mandaly na každý týden", kde je 52 mandal na vybarvení. 

Já osobně vnímám mandaly jako obrazy vibrací nás samotných i všeho ostatního okolo nás. Možná by se dalo říct, že mandaly jsou věda... Mandala, ale jednoduše znamená kruh. Kruh má však velice silnou symboliku a lze jej najít ve všech kulturách. Já mandaly beru jako úžasný prostředek k sebevyjádření, udělání radosti nebo pomoci. Přijímám je jako nástroj jak něco pochopit, vymalovat se ze stresu, strachu, bolesti či  najít řešení v nepřehledných životních situacích...

 


Způsob dopravy
Česká pošta - dobírka, doporučeně Zakázky jsou vždy zabaleny tak, aby k vám doputovaly v pořádku.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od nikolaskondr

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--