Domů Profil prodejce Epy
  • Prodejce od r. 2019
  • Rynoltice, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 2
Aktivita: -
Registrace: 13.2.2019
Město: Rynoltice
Stát: ČR

Epy

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jsme Epy a šijeme ekologické bavlněné pytlíky na zeleninu, ovoce a pečivo. Našim cílem je ušetřit přírodu od zbytečných plastů a nahradit jednorázové plastové sáčky v obchodech.

Brzo skončí časy, kdy jsou v obchodech na dosah stovky plastových sáčků, které slouží pár minut a skončí v popelnici. My budeme nejen připraveni, ale i rádi. Vidíme v našem snažení alespoň malý příspěvek jak trochu pomoci přírodě.

S našimi "epíky" nakupujeme bezmála rok a zkušenosti využíváme k neustálému vylepšování. Nakupuji do nich běžně ovoce, zeleninu, drobné pečivo i chleba, který v epíku ukládám i do chlebníku a vydrží déje než utemovaný v mikrotenovém sáčku. Pytlíky skoro nic neváží, proto neovlivní výslednou cenu nákupu, dokonce na nich drží i etiketa po zvážení samotným zákazníkem (lépe na průhledné dederonové části). V jednom z supermarketu už váha rozlišuje jednorázové a opakovaně použitelné obaly. Pravidelně epíky peru a stále vypadají jako nové, jen vynechávám aviváž - rohlíky s vůní lučních květů nemusím...

Víme, že s tímto nápadem nejsme na trhu první a jediní. Ale troufám si říct, že jsme nejhezčí. Používáme bavlněné látky s různými potisky - romantické kytičkové, dětské se zviřátky, "pánské" proužky i univerzální puntíky. Naše pytlíčky mají díky střihu zpevněné dno - bavlněná látka je přehlá i do přední části a nehrozí protržení švu při zátěži (tu jsme experimentálně zkoušeli a 8kg zátěže pytlík vydržel). 

Na nákupu mnohdy není nicmoc zábavného, tak alespoň ať používané pytlíčky jsou na pohled hezké, veselé a poutavé. A v košíku a na páse jim to tak sluší - hlavně, když jich je ve stejném dizajnu víc ....

 

Zasíláme Českou poštou v bublinkové obálce jako doporučený dopis.

Způsob dopravy
Zasíláme přes českou poštu - doporučený balík.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Epy

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--