Domů Profil prodejce PelmelArt
  • aktivní prodejce od r. 2019
    Reaguje na objednávky obvykle do 17 hodin.
  • Brno, ČR
  • 7 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 23
Aktivita: aktivní
Prodáno: 7
Registrace: 5.4.2019
Město: Brno
Stát: ČR

PelmelArt

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Ručně psané, originální, s láskou vytvořené. 

Neposedné ruce a hlava plná nápadů. 

Vítejte v mém malém kreativním světě, 

jmenuji se Kačí a s tužkou v ruce jsem se už snad narodila. Během školních let byla výtvarná výchova mým nejoblíbenějším předmětem a tak následovala přihláška na Základní uměleckou školu. 

Taky mě vždycky bavily písmenka. Přepisování zápisků ve škole... vše muselo být perfektní a krásně nadepsané. To všechno se promítalo i do vedení a organizování diáře. No... perfekcionasita každým coulem... 

Takže když jsem úplnou náhodou narazila na kurz moderní kaligrafie - krasopisu, byla to jasná volba a po první minutě velká láska. 

 

Vše co vytvářím, vytvářím s velkou vášní. Miluji venkovský, tak trochu skandinávský styl, který doladí příjemnou atmosféru v každém bytě či domě. I přesto, že miluji tradice, venkov a přírodu, pořád nemůžu upustit od ruchu města. 

A tak tvořím pro všechny, co milují originální, ruční práci, užité umění, které dotvoří atmosféru domova, rádi si stejně jako já tvoří vlastní svět, obklopují se nejen příjemnými lidmi, ale i krásnými věcmi s příběhem. 

s láskou. 

Kačí. Miluju tě!

  

Způsob dopravy
Zboží je pečlivě zabaleno v bublinkové obálce. Česká pošta - zasílám doporučeně, cena poštovného a balného je 90 Kč. Zásilkovna - cena dopravy na výdejní místo Zásilkovny je 75 Kč. Zboží je odesíláno do 2 pracovních dnů od připsání platby na účet. Možnost osobního předání v Brně - po domluvě.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od PelmelArt

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--