Domů Profil prodejce Szammonie Hlas ZEmě
  • Prodejce od r. 2019
  • Kroměříž, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 8
Aktivita: -
Registrace: 9.7.2019
Město: Kroměříž
Stát: ČR

Szammonie Hlas ZEmě

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Slunce svítí a země mne příjemně hřeje na bosých nohou..

Miluji přírodu, tradice, moudrost v jednoduchosti, ale nejvíce miluji svůj život.

Kdo jsem?

Chvíli jsem se zamyslela, ale úsměv na tváři mi prozradil, že jsem šibal a dobrodruh a trochu víla, ale především máma dvou synů, kteří jsou na mě hrdí a já jsem hrdá na ně, protože jsme kamarádi a máme se rádi..

Ale teď vážně...

Tak dlouho jsem v životě utíkala od svých talentů až mne doběhly a chytly za pačesy a už mne nepustily. Jsem za vytrvalost svého ducha velmi vděčná.

Osud mi přinesl do cesty krásná pracovní dobrodružství.. Mé kresby mají hezkou kritiku a vlastní je i Hrabě Kinský a kníže z Lichtenštejnska. Pracovala jsem na PR předmětech pro zahraničí a bylo krásné, když mi lidé volali jak se jim můj design líbí..Tato oblast byla zajímavou křižovatkou mého života..Lidé mi najednou nedávali na výběr. Volali mi z galerií, instituce mi nabízely výstavy, ale já jsem si uvědomila, že umění není v kvantitě, ale v kvalitě a že ještě se necítím být hodna toho, co se mi nabízí..a tak jsem si přivřela vrátka, abych si vytvořila prostor, ve kterém jsem zjistila, že umění miluji nade vše a neumím bez něj žít. Kresba je pro mne velmi přirozená, poslední léta jsem se našla v perokresbě. Také jsem se začala věnovat malbě, ale zde teprve objevuji vzrušující zákoutí prostoru jakožto barvy..Jsem plenérista, potřebuji cítit objekt, který vyjadřuji. Ale především jsem cítila v srdci touhu být více spisovatelkou..

Cítím se být více spisovatelkou než kreslířkou/umělkyní..

Cítím se být více zvířetem/přírodou samou, nežli člověkem vytrženým z kontextu..


Jsem introvert a přílišná pozornost mne děsí, protože když je pro vás něco přirozeného, nevnímáte věci, které děláte jako mimořádné a úplně nechápete, proč je s tím takový povyk :D..

Chtěla bych se tím, co umím živit, ale beze spěchu dnešní doby..

Proto doufám, že se Vám mé knihy a kresby a Bůh ví, co ještě budou líbit na tolik, že si je koupíte a tím mi pomůžete si splnit sen BÝT SPISOVATELKOU, ILUSTRÁTORKOU A TEOLOGEM V JEDNÉ OSOBĚ - Ukázat lidem, co je láska skrze lásku v mé tvorbě a existenci, to je můj cíl...

Má tvorba má v sobě vždy naučné prvky, protože mé srdce patří dětem a jejich rozvoji..

 

 

DĚKUJI!

S láskou Jana Margaret

Způsob dopravy
Přeprava přes službu Zásilkovna. Osobní odběr v Kroměříži
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Szammonie Hlas ZEmě

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--