Domů Profil prodejce Ema Pugo
  • aktivní prodejce od r. 2019
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Probostov, ČR
  • 37 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (5) 100%
Nadšenci: 18
Aktivita: aktivní
Prodáno: 37
Registrace: 11.8.2019
Město: Probostov
Stát: ČR

Ema Pugo

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Milé maminky a zákaznice,

srdečně Vás vítám na našich webových strankách. Dovolte, abych se takhle hned na začátku představila. Jmenuji se Monika a jsem maminka dvou dětí. K módě jako takové, jsem přilnula přibližně v 15 letech, kdy jsem se začala zajímat o to, jak se hezky oblékat a v čem se cítím nejlépe. S prvním dítětem jsem u dětského oblečení kladla velký důraz na kvalitu, složení, design a funkčnost výrobku. Bohůžel jsem nebyla spokojená s nabídkou na trhu, velmi zřídka jsem narazila na něco, co mě opravdu oslovilo, tak jsem se rozhodla pustit do vlastní tvorby. Neváhala jsem a přihlásila se na modní kurz - institut modní tvorby v Praze, kde jsem se naučila vše potřebné, získala certifikát a vše odstartovala. Nyní se šití aktivně věnuji 7 rokem, šiji pro celou rodinu, známé a ráda bych své výrobky nabídla i dál a pomohla tak i ostatním maminkám. A jaká je vlastně myšlenka tohoto projektu?

Udržitelnost, slowfashion neboli pomalá móda - to je jeden z hlavních klíčových bodů, které dodržujeme při naší tvorbě. Tvoříme oblečení a doplňky pro Vaše děti a miminka v té nejlepší kvalitě a pouze z certifikovaných látek, které jsou nejen velmi šetrné k pokožce a vhodné pro děti se sklony k alergiím, ale také šetrné k naší planetě a našemu životnímu prostředí. Naším dalším cílem je, dostat kvalitu oblečení na vyšší úrověň a tím zajistit i opakované použití například děděním z generace na generaci. To je ale možné pouze s oblečením z kvalitních látek, které jsou odolné proti opotřebení - tuto vlastnost zajistí organická biobavlna. Tímto způsobem můžete ušetřít i Vaši peněženku, a věci používat dál. Navíc se snažíme vytvářet střihy a design výrobku tak, aby odpovídal nejnovějším trendům a zároveň byl pohodlný. Kromě oblečení zde najdete také deky, povlečení do postýlek, polohovací polštářky, spací pytle z bio mušelínu, macramé doplňky apod.

S celou rodinou se na Vás moc těšíme a věříme, že se Vám zde bude líbit, že najdete co potřebujete a že se k nám budete rády vracet.

Monika a celý " tým" Ema Pugo

                             

JARNÍ AKCE : 50 % sleva na usínáčky i včetně VELVET kolekce. 

Způsob dopravy
Zasilkovna
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ema Pugo

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--