Domů Profil prodejce Mraz leather
  • aktivní prodejce od r. 2019
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Praha, ČR
  • 7 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 4
Aktivita: aktivní
Prodáno: 7
Registrace: 7.9.2019
Město: Praha
Stát: ČR

Mraz leather

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

V roce 2018 se poprvé v mé dílničce rozvoněla kůže. Od té doby tam nevoní kromě kafe nic jiného. Rok jsem zkoušel, učil se, zjišťoval, naštvaně mlátil pěstí do stolu, usmíval se nad povedeným dílem... Na konci léta 2019 jsem si dovolil nabídnout své výrobky i někomu jinému, než jen kamarádům. Aby dělaly radost, přitahovaly pozornost a dlouhá léta sloužily. Od té doby se každým dnem zdokonaluji a snažím se navrhovat nejen hezké, ale i funkční výrobky.

V roce 2021 jsem všechny své produkty sloučil pod značku Mraveli.

Jedná se o tzv. full grain leather, neboli ta nejkvalitnější hovězí ušeň, která se vyrábí. Voňavá, pevná, příjemná na dotek i na pohled. Prostě poklad. :-)

Jen pro zajímavost... Určitě znáte genuine leather. Momentálně nejpoužívanější kůži ve světě. Z technického hlediska se o kůži jedná. Nicméně její vlastnosti nejsou a nikdy nebudou takové, jako full grain leather, případně top grain leather.

Kůže Mraveli

S každým výrobkem trávím při jeho výrobě několik hodin. Proto se při jeho balení vždy snažím, aby k zákazníkovi doputoval v pořádku a moje práce pro vaše potěšení nepřišla vniveč. Přesto se výhýbám používání plastových obalů.

K a  dopravě produktů využívám služeb Zásilkovny. Proto při objednávce prosím zadejte adresu Vámi zvolené výdejny, kterou si můžete vybrat na stránkách zásilkovny.

Mraveli zásilka

Způsob dopravy
- Zásilkovna (na webu Zásilkovny si vyberte výdejní místo, kam chcete produkty zaslat a adresu místa mi prosím sdělte při objednávce) - Osobní odběr (Po předchozí domluvě)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Mraz leather

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--