Domů Profil prodejce ŽivelArt
  • aktivní prodejce od r. 2019
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Praha 10, ČR
  • 2 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2
Registrace: 15.9.2019
Město: Praha 10
Stát: ČR

ŽivelArt

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Jsme lidičky,co se rádi toulají přírodou a nechávájí se unášet kouzelnými díly matky přírody. Často rozjímáme nad obyčejnými avšak dechberoucími kouzly, jako jsou propletené kořeny a větve, hra světla a stínů, nad důmyslnými cestičkami vody, které začínají být vzácností, sytíme naše plíce vzduchem, který je proti městskému smogu doslova sladší :)

Jako většina z vědomých lidí i my se snažíme dbát na ochranu a čistotu daru, který nám Země dává v podobě jakou tak obdivujeme. Dle toho, se snažíme přistupovat i v našich životech.

Naše toulky nás inspirovali přiložit ruku k dílu dokonalé umělkyně přírody a nenechat některé nalezené skvosty na pospas času a pohlcením zpět do koloběhu života.

Dotvořujeme a děláme (nejen) dekorace s přírodních materiálu ve snaze s propojením základních živlů.

Jde nám o zachování a přenesení nalezené jedinečnosti do vlastního domova k připomenutí lidské pominutelnosti. Naše výrobky jsou každý svým způsobem originál a tudíž každý obsahuje část naši existence. Nesmírně nás bude těšit, když naše výrobky zpříjemní i váš domov, práci, kavárnu…

Vše z čeho vyrábíme je sesbíráno a ne utrženo, nalezeno a ne zabito.. na vše se snažíme používat produkty s největší šetrností k přírodě, ale taky ke zdraví.

Tak to jsme mi s rozhodnutím dělat radost ostatním ;)

 

Způsob dopravy
Zásilkovna od 79 Kč /výdejní místo, od 109 Kč na adresu Balíkovna od 65 Kč Praha/osobní odběr → Zdarma → po domluvě i o víkendu. Balení je přizpůsobeno výrobku. Baleno v papírové krabici s ochranou výplní. Zahraničí po domluvě → Slovensko - Zásilkovna od 89 Kč
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od ŽivelArt

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--