Domů Profil prodejce Rekytka
  • Prodejce od r. 2019
  • Kladno, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 1
Aktivita: -
Registrace: 21.9.2019
Město: Kladno
Stát: ČR

Rekytka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás ve svém obchůdku. Jmenuji se Lucie Filová a strašně ráda pořád něco vyrábím. Asi už odmalička jsem si vymýšlela všechno možné. Hodně jsem se věnovala i šperkům z fimo hmoty, ale nějak jsem se v tom nenašla.

Odjakživa mám strašně ráda květiny, ale nerada se o ně starám na zahrádce :D. Líbí se mi ve váze a jako vzor snad na všem. Taky mám moc ráda bižuterii - ani nevím kolik u sebe mám naušnic a náhrdelníků. A tak nějak se mi to všechno spojilo, objevila jsem křišťálovou pryskyřici a začala jsem si vyrábět náhrdelníky pro sebe. Jako první jsem si vyrobila náhrdelník ze svatební kytice. Na to se hnedka ozvalo pár kamarádek, že by chtěly taky takovou pmátku na svatbu. A tak se to postupně začalo nabalovat...

Tak moc mě to začalo bavit, až jsem se rozhodla, že vytvořím obchod Rekytka (resin + kytka) a budu dělat radost dál - pokud se bude moje tvorba líbit :).

 

O špercích

Šperky jsou vyrobeny za pomocí křišťálové pryskyřice. Všechny květiny si dle sezónnosti nasbírám, usuším a vylisuji. Vytvářím šperky i z živých květin. V nabídce u mě najdete náhrdelníky a náušnice. Vše je vyrobeno z bižuterních komponentů. Některé náhrdelníky a náušnice jsou z nerezové oceli.

Můžu Vám také vytvořit náhrdelník z části květů a lístků ze svatební kytice, pokud byste měli zájem. Stačí mi kytici vyfotit a já bych Vám poslala informaci, které kvítky a lístky by byly do pryskyřice ideální. Pak mi je pošlete poštou a já Vám vyrobím náhrdelník na míru.

 

Způsob dopravy
Dopravu zajišťuji prostřednictvím České pošty. Veškeré zboží odesílám v bublinkové obálce, aby se eliminovalo její poškození.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Rekytka

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--