Domů Profil prodejce Katy KM
  • Prodejce od r. 2019
  • Praha 8, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 1
Aktivita: -
Registrace: 22.10.2019
Město: Praha 8
Stát: ČR
Důležitá informace: Pro zákazníky, kteří si objednají energetický šperk a přáli by si k danému mandalu (formát cca 13x13cm s poselstvím - pro očištění šperku a opětné navýšení energie po nošení) je tato mandala zde v akci za 100,- Kč

Katy KM

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

                                      ŠPERKY PRO ENERGIE ŽIVOTA

Šperky pro energie života začaly vznikat před čtyřmi lety. V jeden okamžik se jakoby započala propojovat práce, která se stala mojí součástí pro vznik nového, z kterého povstal šperk pro energii života, šperk, který není stvořen jen pro krásu a ozdobu těla, ale podporuje i energie rozvíjející kvality naší duše, nastolení rovnováhy, tam kde chybí, či otevírá v nás spojení s tím, z čeho pocházíme, skrze naši buněčnou paměť apod.

V počátku stála touha, po vyjádření v hmotné podobně toho, co mě obklopuje, s čím pracuji, toho, co je každodenní mojí součástí. A to jsou především energie. A jejich různorodé podoby. Aniž bych tušila hluboký záměr, komplexnost a spojitost všeho se vším, započala jsem tvořit. Teprve postupně se mi pak započínal otevírat smysl celé mé předešlé práce a spojení v daném.

Meditace s krystaly v ruce, obeznámenost s jejich schopnostmi, napojení formou písma, kresba mandal skrze geometrii, toto vše se započalo zúročovat při mé tvorbě.

Šperky jsou vyrobeny v kombinaci minerálů, drahých kamenů, skla Swarovski, chirurgické oceli a šperkařských komponentů. Díky meditacím a napojení formou především písma, jsem již před mnoha lety přišla do styku s krystaly a začala je používat k danému.  Krystaly dokážou rozvíjet a posilovat naše schopnosti, ale i oslabené části nás. Stejně tak mohou oslabit nadbytečné a pomáhat odstraňovat blokády těla i duše. Dávají, ale i absorbují. Když šperk vzniká, každý minerál nejprve očistím. Používám k danému vodu, kterou jsem si přivezla z podzemí bosenských pyramid, která je bez mikrobů, tvořící nádherné obrazce. Pak minerály vložím na mandalu utvořenou pro očistu nerostů a nechám na světle. To vše proto, že když následně s minerály pracuji při tvorbě šperku, aby absorbovaly plně vkládající pole určitých energií. Zároveň do kompozice vkládám často i broušené sklo. Brusy jsou tvořeny v geometrických tvarech, stejně tak jako mandaly, které kreslím. Geometrie brusu spolu s drahým kamenem přináší nejvyšší pole. Proto doporučuji i jako možnost očištění šperku a navýšení jeho kvalit, vkládat ho po odložení na mandalu.

Každý šperk doporučuji vybírat intuitivně. To co Vás zaujme, to co si Vás přitáhne, je ta energie, která je aktuální v tuto chvíli pro Vás. Mohou to být energie jednotlivých čaker, které jsou třeba harmonizovat, vlastností, energií potřebných v životě, ale i duchovních spojení, vedení, vesmírných civilizací apod. Vždy je tam s Vámi určitá propojenost, kdy buď je třeba určité energie navýšit, či otevřít pro svůj vývoj, práci, život, určení.

Šperk si můžete nechat zhotovit i na míru pro sebe či jako dárek pro druhého člověka.  Dle Vašeho jména a data narození, kdy k danému přikládám poselství přijaté automatickým písmem.

Bližší info o mně a mé práci naleznete na: www.automatickepismo.cz

 

 

 

image

Způsob dopravy
Dopravu zboží zajišťuji formou české pošty, doporučeně na adresu, po zaslání částky na účet. Na dobírku nezasílám. Zboží je zabaleno ve speciálním obalu a vloženo do obálky z bublinkové fólie.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Katy KM

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--