Domů Profil prodejce kabri
  • aktivní prodejce od r. 2019
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • MLADÁ BOLESLAV, ČR
  • 163 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (25) 100%
Nadšenci: 97
Aktivita: aktivní
Prodáno: 163
Registrace: 1.11.2019
Město: MLADÁ BOLESLAV
Stát: ČR
Důležitá informace: Krásný den! Líbí se vám některé vystavené oblečení, ale nevyhovuje vám velikost? Napište mi Fler poštou, domluvíme se na ušití vybraného kousku přímo pro vás. :o)

kabri

/ Prodávající
Novinky
1097569
16.3.2024 Morris v modré. Nová sedlová sukýnka v modrých odstínech v kombinaci s oranžovou. Luxus pro každodenní nošení.

Začíná to většinou v dětství. Zvědavé pokukování pod maminčiny ruce, které kouzlí originální kousky, ve kterých se budu "jakoby nic", ale hrdě, procházet před spolužáky. První třepící se sukně pro panenku, první medvídkovský svetr s několika utíkajícími oky, první vyšívaná dečka s krvavými skvrnkami od rozpíchaných prstů. A ten pocit! Vlastnoruční výrobky!

S přibývajícími roky přibývá i kuráž. První sukně, ve které se dá jít do školy, první svetr, o kterém nechce nikdo věřit, že jsem ho pletla sama, první dečka, kterou můžu bez ostychu dát babičce k Vánocům. Hrdost na maminčiny výrobky střídá hrdost na výrobky vlastní.

Na střední už každý měsíc netrpělivě vyhlížím nové číslo Burdy. Přibývá výrobků, kterými se chci cíleně vymykat průměru. Maturita, první zaměstnání, dospělost. A .....?

V mém případě několikaletý pobyt v zahraničí, druhé zaměstnání, začátek života s partnerem, děti... Ve víru povinností a starostí se čas na tvoření nějak vytratil. 

Děti rostou, začínají být samostatnější. Já se pomalu nadechuji a pokouším se navázat přetrženou nit. Začínám s ostychem a lehkou nedůvěrou ke svým schopnostem. Ale s velkým odhodláním a chutí. Začnu pomalu a postupně vkládat první výrobky. Budu ráda, když někoho z vás zaujmou a potěší.

S úctou,

Kateřina Brierley - kabri

Způsob dopravy
Zásilkovna, Česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od kabri

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--