Domů Profil prodejce Nepapír
  • Prodejce od r. 2019
  • Praha 6, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Aktivita: -
Registrace: 6.11.2019
Město: Praha 6
Stát: ČR

Nepapír

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

BALICÍ NEPAPÍR
aneb dárek v dárku

Jako asi většina lidí, moc ráda dávám i dostávám dárky. Ale protože jsem z opravdu veliké rodiny, trochu mě deprimuje, kolik po takovém dávání nebo přijímaní vyhazujeme papíru... většinou moc krásného balicího papíru... všechny Vánoce, narozeniny, svatby a nejrůznější výročí jsou tím tak trochu poznamenané. Ale bez dárků si to neumíme představit. Můžu dostat klidně jen ponožky, ale když jsou mi dané s láskou a pěkně zabalené, je to jako bych dostala diamant :)
A jelikož jsem vyrostla v rodině kde jsme každý rok po vánocích i narozeninách dávali použitý balicí papír na skříň, aby jsme ho zas za rok mohli použít, o to víc mě teď vadí ho vyhazovat, i když už máme všichni peníze, abychom si ho mohli i v tak velkém množství koupit.
Papír je krásná věc. Je krásné mít opravdové knihy, sešity, kam se učíme psát, pohledy pro potěšení přátel či rodiny, ale je opravdu tak důležité mít Balicí papír na jedno použití????
A tak vám nabízím můj znovupoužitelný BALICÍ NEPAPÍR, který je z látky a proto se dá zas a znovu použít na balení dalších dárků a po pár letech, až bude starý a vetchý, tak s ním třeba
vytřete podlahu :-)
Co na to říkáte? Není to paráda? Představte si že každý rok na Vánoce dáte rodině kolem sebe dárek v dárku. A to samé i dostanete. A za pár let se vám třeba vrátí ten váš první, který jste dali.
Navíc balení do něj je snadnější než do klasického papíru, takže i ti, kteří nejsou rozenými aranžéry si balení dárků do mého NEPAPÍRU mohou skoro užít

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Nepapír

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--