Domů Profil prodejce VIP DOG TAGS
  • Prodejce od r. 2019
  • Praha, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 1
Aktivita: -
Registrace: 16.11.2019
Město: Praha
Stát: ČR

VIP DOG TAGS

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jedinečné VIP karbonové U.S. Dog Tags jsou vyrobeny z originálního uhlíkového materiálu, používaného zejména v leteckém a automobilovém průmyslu pro svoje jedinečné vlastnosti. Díky laserové technologii pak do těchto karbonových destiček gravírujeme váš text, loga, nebo obrázky.  Díky kompletní personifikaci je každá VIP karbon Dog Tags sada opravdovým originálem.

Unikátní značka VIP Carbon U.S. Dog Tags se stala nejoblíbenějším produktem našich webových stránek. Muži a ženy nosí tyto psí známky denně, čímž z nich dělají skutečný šperk. 

Máte strach, že se Vám zaběhne pejsek v parku nebo zatoulá kočka na chalupě? Potom by jste svému mazlíčkovi měli pořídit právě tuto originální známku na obojek. Nejenže může vašeho ztraceného psa, kočku či jiné domácí zvíře navrátit zpět domů, ale také může sloužit jako krásný zvířecí doplněk.

Tyto Dog Tags známky jsou vyrobeny z mosazi, hliníku nebo nerezové oceli a navržené tak, aby zvířátku nezavázely v jeho každodenních aktivitách. Díky laserové technologii pak do těchto zvířecích známek gravírujeme váš text, symboly, nebo obrázky. Je skvělé, že na zvířecí známku lze gravírovat oboustranně. Můžete tak jednu stranu využít pouze informačně a druhou ozdobit obrázkem, například siluetou vašeho domácího mazlíčka.

Doporučený obsah na známce je jméno, adresa, telefonní číslo, ale také můžete popustit uzdu své fantazii a nechat si na známku vyrazit něco originálního – rádi vyhovíme vašim požadavkům.

Způsob dopravy
Doprava zdarma, Česká Pošta, DPD
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od VIP DOG TAGS

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--