Domů Profil prodejce mafret
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Rtyně v Podkrkonoší, ČR
  • 4 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 5
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4
Registrace: 11.3.2010
Město: Rtyně v Podkrkonoší
Stát: ČR

mafret

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Dobrý den, vítejte v mém, tedy našem :-) malém obchůdku, jsem velmi ráda, že jste sem zavítali.

 Dlouho jsem přemýšlela jak Vám sebe a mou práci představit. Můj největší koníček (tedy hned po mých dvou pokladech Barunce a Toníčkovi) je výroba skleněných foukaných ozdob - snažím se jejich využití rozšířit na nejen vánoční, ale i pro potěšení během roku. Každý kousek dělám s pečlivostí a radostí a věřím, že i Vám nebo Vašim blízkým kousek té radosti také přinese.

Vše je vyrobeno ručně, od počáteční přípravy skleněných trubic, přes výrobu polotovarů (tzv. odtažků) a samotného foukání, kdy je tvar dotvořen ručně - nepoužívám formy, tedy u mě nečekejte žádná srdíčka, mikuláše, kostelíčky a podobné (chtěla jsem napsat kýče, ale své oblíbence to jistě také má, tak abych neurazila :-) ). Výrobky z formy jsou pro mne chladné, nic neříkající, do ruční výroby dávám kousek své duše a radosti z tvoření, proto věřím, že se radost přenese i na Vás :-).

Vyfouknuté tvary jsou stříbřeny (chemická reakce, kdy za určité teploty dochází k vyredukování stříbra na vnitřní stěnu skleněné ozdoby - to jen tak pro pořádek a zvědavé nosíky :-) ) a smáčeny do speciálních barev, nebo jen smáčeny, záleží jak má vypadat konečný výrobek. Po uschnutí barvy na ozdoby maluji, píšu, zkrátka vytvářím co Vám na očích vidím :-). Nakonec odříznu, zadělám záponkou, zabalím a je hotovo :-). Nebo vynechám fázi malování a hezky ozdobičky naaranžuji mezi sušené květinky, apod. :-)

Celkově dá výroba časově zabrat a s ohledem na naše dětičky vše dělám po nocích, což je někdy velmi vyčerpávající, proto prosím mějte strpení, dělám co můžu :-). Naštěstí mám ale manžela se zlatýma ručičkama a už se taky naučil stříbřit a smáčení do barev je pro něj hračka :-), takže alespoň některé fáze můžu vynechat :-).

 Jak už jsem řekla výše, manžel má zlaté ruce :-), takže i od něho tu najdete pár nápadů, především ze dřeva. Najdete zde ale i jiné výrobky, protože u nás zkrátka tvoří celá rodina a stále zkoušíme a vymýšlíme nové věci :-). Můžete tu najít například hedvábné výrobky, skleněné šperky, mýdla, šité drobnosti a další ... budu postupně doplňovat... i když většinou nový výrobek hned někomu darujeme pro radost, k svátku, narozeninám, atd., takže ho ani nestihneme vyfotit :-).

Přeji Vám krásný den plný úsměvů a příjemný „pobyt" tady na Fleru.

*Mafret* "S úsměvem jde všechno lépe." 

 

Balíček odesílám do 24h po připsání platby na účet, pokud se jedná o boží, které je skladem. Ostatní nejdéle do tří týdnů od obdržení Vaší objednávky.

Budu ráda za každou zprávu, zda balíček dorazil v pořádku, děkuji.

image

Banner vytvořil saturnin, obrázky ke stažení a podmínky užití najdete zde.  

Způsob dopravy
Doprava zboží: Česká pošta, doporučeně a jako křehké Balení: pokud se jedná o ozdoby, každá je zabalena v dárkovém pytlíčku, který ji chrání, balím do kartonové krabice, kterou ještě vyplňuji ze všech stran bublinkovou folií
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od mafret

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--