Domů Profil prodejce Sagrada Natura
  • Prodejce od r. 2020
  • Praha, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 3
Aktivita: -
Registrace: 1.2.2020
Město: Praha
Stát: ČR
Důležitá informace: Využijte 15% slevový kód na arganové oleje NTZ-UYN-ZS8. Platí do 8.2.2020

Sagrada Natura

/ Prodávající
Novinky
862129
4.2.2020 DOPRAVA ZÁSILKOVNOU ZDARMA!
Využijte naší akce a nechte si dopravit zboží na nejbližší pobočku Zásilkovny při platbě předem zcela zdarma.


"Protože kvalita nám dává smysl!"

 Jsme česká firma zaměřená na přírodní kosmetiku. Z Maroka dovážíme arganový a opunciový olej té nejlepší kvality, který je vyráběn ženami ve speciálních manufakturách. V Česku z něj pak vyrábíme nejen mýdla a tuhé šampony, ale také bylinné oleje (do arganu naložíme výběr bylinek z českých luhů a hájů:-),  a do oleje z nich tak dostaneme to nejlepší) a arganové balzámy. A další novinky jsou na cestě, protože nás baví pořád něco nového vymýšlet a vytvářet :-)

Naše produkty by Vás mohly bavit hned z několika důvodů. Snažíme se jít cestou kosmetického minimalismu, jedna lahvička oleje a kostka mýdla od nás Vám dokáže v klidu nahradit hned několik kosmetických produktů, navíc výsledný efekt je mnohem lepší. K tomu všemu nechávají prakticky nulovou ekologickou stopu, protože to jsou prostě oleje a  bylinky. Koupí oleje navíc podporujete vysazování arganových stromů, které byly ještě nedávno blízko vyhynutí, a které momentálně tvoří nejúčinější bariéru proti rozšiřování Sahary.

 

 A jak už bylo zmíněno, náš arganový a opunciový olej je vyráběn ve speciálnálních ženských manufakturách, které jsou v Maroku trendem posledních let.  Tyto manufaktury dávají práci výhradně ženám, které běžně práci nemají šanci sehnat, a dávají jim tak možnost být soběstačné, finančně nezávislé a  vymanit se tak z tradiční společnosti, kde jinak mají všechno na povel muži. Se zakladatelkou jedné z manufaktur se osobně známe již řadu let a její příběh může být pro řadu schopných a podnikavých žen obrovskou inspirací, a to i tady v Evropě. Když jsme ji poprvé poznali a domluvili se na spolupráci, tak dávala práci pěti ženám. Dnes jich zaměstnává 72 a my jsme jejich největší klient. Je super a nabíjející vidět, jak se jim díky nám daří. Zástupkyně vedoucí této manufaktury neuměla ještě před pár lety číst a psát, a teď už s námi běžně komunikuje po mailu.

 

 Naše práce je pro nás radostí a největší odměnou nám je vidět to, jak naše produkty pomáhají a dělají radost i dalším lidem. 

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Z láskou vaše Sagrada Natura

DOPRAVA ZÁSILKOVNOU ZDARMA!
Využijte naší akce a nechte si dopravit zboží na nejbližší pobočku Zásilkovny při platbě předem zcela zdarma.

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Sagrada Natura

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--