Domů Profil prodejce MAR.bags
  • aktivní prodejce od r. 2020
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Dlouhá Třebová, ČR
  • 2 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 3
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2
Registrace: 26.4.2020
Město: Dlouhá Třebová
Stát: ČR

MAR.bags

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Ahoj! Jmenuji se Martina a můj příběh je velmi stručný. Po absolvování vysoké školy s technickým zaměřením jsem si našla skvělou práci, kde ale není prostor pro vlastní iniciativu a nějaké kreativní vybití. Začala jsem hledat nějaké aktivity, které by mi pomohly se ve volném čase zcela zrelaxovat a tak se zrodila myšlenka vlastní kreativní realizace, která do té doby byla uložena hluboko v hlavě. S přibývající intenzitou, se kterou jsem se nad danou myšlenkou pozastavovala, se začala formovat jasná představa jejího provedení – od návrhů až po formu zabalení a dodání produktu. Vytáhla jsem šicí stroj po babičce a ušila pár zkušebních vzorků, aby mé nápady dostaly zhmotněnou podobu. Byly sice krásné, ale něco jim chybělo, neměly ten správný šmrnc. V tu dobu se zrodila myšlenka vlastní značky – proč svému výtvoru nedodat vlastní podpis? Po dlouhém přemítání dostaly kosmetické tašky podobu, v jaké si je můžete zakoupit Vy zde na e-shopu. A tak přišel na svět projekt, jež jsem pojmenovala MAR. 

Projekt MAR vznikl za účelem zhmotnění kreativních vizí, které nejsou v zaměstnání zcela uplatňovány, ale i tak se v pravé mozkové hemisféře formují. Nápad na výrobu designových kosmetických tašek vznikl taktéž z pocitu nedostatku hezkého produktu této kategorie na českém trhu, kde cena produktu neodpovídá jeho provedení. 

Při navrhování je kladen důraz na nadčasový design kosmetických tašek, zajímavé kombinace barev a vzorů, které lahodí lidskému oku a jsou nevšedním oživením všedního dne.

Pečlivě dbám především na výběr kvalitních materiálů, při tvorbě kosmetických tašek používám silnější koženku, která vyniká svými oděruvzdornými vlastnostmi, všechen materiál na výrobu je zakoupen od tuzemského dodavatele.

Hlavní důraz je ale kladen na detail – tkané etikety s vlastním logem jsou samozřejmostí. Stejně jako kožené poutko upevněné na jezdci zipu, které slouží pro snazší otevření kosmetické tašky. 

Způsob dopravy
Standardní dodání doporučeným balíkem Českou poštou, je možné i osobní předání v Praze či České Třebové.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od MAR.bags

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--