Domů Profil prodejce Zu Ko
  • aktivní prodejce od r. 2020
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Jirkov (okr. Chomutov), ČR
  • 5 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 2
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5
Registrace: 29.10.2020
Město: Jirkov (okr. Chomutov)
Stát: ČR

Zu Ko

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v mém obchůdku.

Krystalům se věnuji už cca. 8 let. Pracuji s nimi převážně v meditacích, kdy si je přikládám na energetická centra. Neexistuje místnost, kde bych se jimi neobklopovala. Také se jimi ráda zdobím. Je to kus přírody, kterou můžeme mít na dosah.

Vše kolem nás je energie a tak krystaly i lidské tělo nejsou v tomto ohledu výjimečné. Všechny procesy, emoce i myšlenky mají své vlastní vibrace, stejně jako krystaly. Lidské tělo s krystalickou strukturou kamenů tak vzájemně dokáže spolupracovat. Krystaly generují, uchovávají a vyzařují energii. Jsou tak ideálním nástrojem k ovlivňování rovnováhy našeho těla, naší mysli, psychiky i prostředí kolem nás. Dokážou na nás působit i pasivně tím, že jsou v naší blízkosti. Energie a vibrace drahých kamenů nás může vést, rozšiřovat naše vědomí a chránit nás před vlivy vnějšího prostředí (např. od elektrosmogu).

S pomocí krystalů můžeme navyšovat naší životní sílu, ulevovat si od bolesti, energetizovat, uklidňovat či detoxikovat. Krystaly můžeme používat také pro emocionální očištění či udržení jasné mysli, zvýšení koncentrace či kreativity. Krystaly nám můžou usnadnit odpoutat se od lidí či naučených vzorců chování, které nám již neslouží. 

Než začnete číst jednotlivé popisky u krystalů a jejich vlastnosti navnímejte se na krystal a vybírejte hlavně srdcem či vlastní intuicí.

Krystaly a minerály, které zde nabízím jsou čistě přírodní. Krystaly jsem vybírala u českých prodejců, jsou tedy ve většině případů v TOP kvalitě či AA kvalitě. V opačném případě stejně jako i my lidé, mohou být pro oko nedokonalé.  Proto se snažím krystal nafotit ze všech stran.

Přeji Vám mnoho krásných zážitků s těmito úžasnými bytostmi :)

 

Způsob dopravy
Zásilkovna
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Zu Ko

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--