Domů Profil prodejce Moja-design
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Sedlčany, ČR
  • 245 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (22) 100%
Nadšenci: 42
Aktivita: aktivní
Prodáno: 245
Registrace: 10.5.2010
Město: Sedlčany
Stát: ČR
Důležitá informace: NOVINKA v našem obchůdku. Máte v rodině zdravotníka? Máme pro Vás typ na praktický, hezký dárek. Moja-design začala vyrábět originální OPERAČNÍ ČEPIČKY z krásných designových látek z USA. Materiál je 100% bavlna. Příjemný a snadný na údržbu. Tak nakoukněte do našeho obchůdku, třeba Vás zaujme i naše další zboží :)

Moja-design

/ Prodávající
Novinky
36587
24.9.2011 Neváhejte a obdarujte sebe, nebo někoho blízkého kdo pracuje ve zdravotnictví. Omezený počet kusů nových čepiček je zárukou jedinečnosti. Tak neváhejte. Operační čepičky se staly velkým hitem!!!!

Pod značkou Moja-design tvořím já,  oděvní výtvarnice Janina Volkmerová. Snažím se doplnit trh o zboží, které mě osobně velmi chybělo.

Jedná se o výrobu trojcípých originálních, bavlněných, ručně malovaných šátků. Jsou určeny všem, kteří rádi nosí šátky, ale i těm, kteří je nosí kvůli ztrátě vlasů a šátek je pro ně nezbytným každodenním doplňkem. Šátky jsou ze 100% bavlny a malovány jsou profesionálními barvami francouzské značky Pébeo, které jsou po šetrném vyprání stálé.

Ráda ale tvořím i z látek již potištěných. Jedná se o látky dovezené z USA. Mají jedinečné dezény a na omak jsou velice příjemné.

Přání zákazníka je pro mě výzvou. Takže pokud nevyberete šátek z naší nabídky, nebojte se napsat mi a já vám splním všechna přání pokud to bude v mých silách.

Je možné poslat jen čistý nepomalovaný šátek, nebo pomalovaný dle vašich představ. Každý má rád něco jiného, tak se nebojte a pište!! Mrkající

 

Způsob dopravy
Naše zboží zasíláme Českou poštou jako doporučenou zásilku.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Moja-design

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--