Domů Profil prodejce Papíránky
  • aktivní prodejce od r. 2022
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Kroměříž 1, ČR
  • 21 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (7) 100%
Nadšenci: 26
Aktivita: aktivní
Prodáno: 21
Registrace: 27.2.2022
Město: Kroměříž 1
Stát: ČR
Důležitá informace: Pokud to nemáte daleko, přijďte se podívat na prodejce vánočního rukodělného zboží ve čtvrtek 7.12., a to na předvánoční jarmark do Kroměříže. Uskuteční se v krásném společenském sále Psychiatrické nemocnice na Havlíčkově ulici. Budu se těšit na všechny zvědavé návštěvníky :-)

Papíránky

/ Prodávající
Novinky
1085025
5.12.2023 Pokud to nemáte daleko, přijďte se podívat na prodejce vánočního rukodělného zboží ve čtvrtek 7.12., na předvánoční jarmark do Kroměříže. Uskuteční se v krásném společenském sále Psychiatrické nemocnice na Havlíčkově ulici. Budu se těšit na všechny zvědavé návštěvníky :-)

Ř Í J E N  2 0 2 3

19.10.2023:

Tak máme podzim a to je doba už trošku předvánoční, že :-)

V sobotu 14.10. jsem se s některými z vás mohla vidět v Brně na Tržnici na setkání zvaném Pa-peer. Byla to opět skvělá zkušenost a příležitost k mnoha krásným setkáním. Moc děkuji všem, kdo se přišli podívat a třeba jen prohodit pár slov nebo si vybrat nějaký ten papírový produkt.

Každopádně jsem se krásně naladila již na předvánoční čas, čemuž se při inventuře skladu nedalo odolat :-) 

Vkládám vám sem teď NOVINKY letošního roku a doufám, že si vyberete ta nejkrásnější vánoční přání a pozdravy pro ty, co jsou vám blízcí, ale i ty, které vídáte málo a chcete jim dát vědět, že na ně myslíte.

Letos mám i velký výběr DÁRKOVÝCH OBÁLEK na peníze, poukazy atp. a to jak vánočních, tak i gratulačních pro dámy, pány nebo miminka. Takže pokud patříte mezi milovníky praktických dárků, určitě si vyberete. Obálka je vždy na zavírání magnetkami nebo mašličku/krajku.

Nakonec zmíním, že stále platí, že pro vás dělám i přání NA MÍRU (dle vašeho zadání) :-) Nedávno jsem třeba dělala přání ke křtinám, pro motorkáře, milovníka sportů nebo pro včelaře a běžkařku.

 

 

 image

 

 

Č E R V E N E C  2 0 2 3

24.7.2023:

Tohle byla dlouhá pauza, uznávám. Ale po perném loňském roce přijít musela. Obzvlášť, když se i doma hnuly věci směrem k mé větší nezávislosti (pod čímž se skrývá mnoho věcí, které by vás pravděpodobně stejně nezajímaly) Frajer

Každopádně tenhle rok 2023 je zatím moc fajn. Doufám, že i pro vás. Chvíli jsem sice zahálela, ale teď už pro vás chystám novinky a snad i možnosti reálného setkání na trzích. Dám vědět Vyplazuje jazyk

Všem přeji krásné a (pokud možno) bezstarostné léto, a kdybyste od mě cokoli potřebovali, neváhejte se mi ozvat.

Vaše Papíránková Pavla

 

 

L E D E N  2 0 2 3

13.1.2023:

Už to tady máme zas. Vítám vás v novém roce!

Jaký bude pro vás? Co plánujete? 

Doufám a přeji všem z vás, abyste stále zvládali, co musíte, a ještě k tomu jste vždy měli chuť a energii a nadšení dělat to, co vás nabíjí, posouvá a hlavně těší Štěstí

Budu rovněž ráda, když občas nakouknete ke mně, co dělám a co mám v nabídce, protože plánuji několik novinek a produktů, na kterých pomalu začínám pracovat, a hodně mě zajímá odezva na ně. 

Mějte příjemný a nadějný ledenBrrrr, zimaMiluju tě!image

 

 

P R O S I N E C  2 0 2 2

2.12.2022:

Včera, 1.12., jsem byla konečně na plánovaném jarmarku v Kroměříži. Ten byl malý a rychlý, ale moc milý, krásně připravený a alespoň pro mě úspěšný.

Ale jsem ráda, že je nyní za mnou a mohu se více věnovat vám tady na Fleru :-) 

  • chci doskladnit všechna letošní nová vánoční přání. Pořád je totiž dost času si nějaká vybrat a zakoupit, a stále je stihnete zaslat svým nejbližším a známým, abyste je překvapili, potěšili a popřáli jim krásné sváteční období.
  • na jarmarku se mi vyprodaly všechny darovací obálky na peníze/poukazy, ale pokud bude zájem (klidně napište), nějaké ráda dodělám. Fotky prodaných ukážu níže.
  • naskladním také pár loňských vánočních kousků, které jsem dělala ještě do šuplíku a loni tak nebyl prostor je prodat. A samozřejmě vám je nabídnu za loňské výhodné cenySvaťoušek Tak mrkněte na sekci "VÁNOČNÍ - doprodej 2021"
  • ke konci jarmarkových příprav jsem si stihla střihnout i jedno blahopřání k padesátinám motorkáře a čtyřicetinám jedné rebelkyFrajer --> prosím vás, pokud máte specifickou představu o blahopřání na míru, vše se dá domluvit a dárek krásně personalizovat oslavenci na míru, tak se, prosím, neváhejte ozvatModlitba
  • na konec jedna novinka: v sekci "VÁNOČNÍ - v krabičce" najdete bohatě 3D zdobená přání s použitím různých médií (ozdob z různých materiálů,  barev, texturovacích past atd.), která vám zašlu v krabičce s okénkem a nejde tak jen o přáníčko, ale i krásnou vánoční dekoraci či obrázek.

Okukujte, vybírejte, pište, ptejte seZamilovaný pohled 
Moc ráda od vás uslyším.

Přeji krásný adventMašle

image

 

 

 

 

L I S T O P A D  2 0 2 2

8.11.2022:

Říjen byl u mě hektický. Ale se zápalem jsem pořád na něčem pracovala, zkoušela nové věci a plánovala.

  • zúčastnila jsem se tvořivé iniciativy Tvoříjen22
  • posunovala hranice své komfortní zóny na poli sebeprezentace online (v živém vysílání)
  • dávala dohromady nové série vánočních blahopřání
  • a začala plánovat prezentaci svých výrobků na Vánočním jarmarku konaném ve čtvrtek 1.12.2022 v Kroměříži, v nádherném secesním sále místní Psychiatrické nemocnice. 

 

 

Z Á Ř Í  2 0 2 2

27.9.2022:

Jak už to bývá, léto kolem nás proběhlo mílovými kroky a já jsem sem ani nestihla napsat moc novinek. Kdo ale sledoval skladové zásoby, přírůstků v podobě nových přáníček si jistě všiml. 

Během letních prázdnin jsem na svůj profil vložila nejméně 16 přáníček, další výrobky na zakázku jsem rovnou předala. Například různá svatební přání s ladícími obálkami, svatební scrapbookové album, dárkové balení na knihu, vinnou visačku nebo shakerové přání

Pokud byste rádi něco podobného, jako je na fotografiích níže, neváhejte mě kontaktovat vnitřní poštou a na zadání a konkrétní podobě se domluvíme :-)

Přeji vám příjemný podzim.

Pavlussh


 

Č E R V E N E C  2 0 2 2

 

18.7.2022:

Máme léto, slunce pálí,
Balím kufry, mizím v dáli.
Koupák, zmrzka, pifko,
Mám básnické střívko!

Věděli jste, že vám mohu přání opatřit i textem?
A že ho lze i zveršovat?
A že píši krasopisně?

Do přání Vám vepíši jakýkoliv text tak, aby se k obdarovanému hodil.
Pište:-) Vaše představy můžu zapracovat.

Krásné léto! 

 

 

Č E R V E N  2 0 2 2

 

26.6.2022:

Včera jste byli skvělí! Zamilovaný pohled Papíránky byly na Flerjarmarku v Olomouci na Dolním Náměstí a bylo to žhavé... teda přinejmenším dle rtuti teploměru Frajer

Děkuji moc všem, kdo se zastavili, prohodili pár slov či si přímo odnesli nějaké to přáníčko, minialbum, obálku nebo kreativní sadu na tvořeníOK!

Už se moc těším, až bude zase nějaká další příležitostStydlivý úsměv
Přeji krásné léto!

 

 

15.6.2022:

Svatební sezóna frčíNevěsta, davy gratulantů žehlí košile a pucují střevíčkyLodičky a všichni mají jediný úkol. Bavit se! MikrofonTanečniceNěco na zub

A teda přivézt i nějaké to blahopřáníLiebesbrief

Mrkněte, jaká jsem zrovna naskladnila, třeba vám už v diáři hoří termín?

Kdo je totiž připravenTo dám!, na poslední chvíli kupuje jen černý fusekle a neděravý silonkyŠkleb s vyplazeným jazykem

 

PřipínáčekV případě zájmu vám k vybranému přáníčku mohu vyhotovit i ladící obálku na svatební dar (poukaz, bankovky...).

Svatební přáníčko s ladící obálkou na dar

 

Vítejte v mém

malém papírovém království! 

LiebesbriefNůžkyPeroKniha nebo sešitDárekValentýnka

 

Co vám nabídnu Liebesbrief

Vytvářím pro vás většinou přáníčka a to je to, co zde najdete nejčastěji. Mimo ně však můžete vybírat i z nabídky dárkových obálek, záložek, exploding boxů či kreativních sad na výrobu vlastních přáníček. Vše jde pak po domluvě zkombinovat, ať to hezky ladí. 

 

Témata Kalendář

Tematicky se snažím nabídku doplňovat dle tradičních sezónních událostí (Valentýn, Velikonoce, jaro, léto, podzim, dušičky, zima a Vánoce) a mít k dispozici přání narozeninová, svatební, k svátku, k narození dítěte a děkovné kousky.

Během roku pak plánuji také speciální témata, jako je přání ke dni matek, otců a poděkování učitelům na konci školního roku. 

 

Typy, tvary PravítkoNůžky

Skladem zde většinou uvidíte přáníčka klasického otevíracího formátu, ve tvarech obdélníků a čtverců 4-6 různých velikostí. Ke každému přáníčku je zaslána rovněž odpovídající obálka. Občas vložím taky přání se speciálním formátem nebo otevíráním, či vysoce plasticky zdobená přáníčka. 

 

Materiál Hledám, hledám...

Pro tvorbu používám papír vyšší gramáže, tj. 160-300 gsm, v případě aplikací o nižší gramáži mají vždy oporu tvrdšího podkladu. Papíry jsou téměř vždy bez kyseliny a ligninu, to znamená, že si zachovávají svou strukturu i stálobarevnost, a jsou tak vhodné pro archivaci.  

Kromě papíru jako takového na produktech najdete zdobení a aplikace z papíru (výseky), kartonu a překližky (chipboardy), enamelky (puntíky), glitry, flitry, nálepky puffy nebo epoxy, korek, kov, washi pásky, různé šňůrky, krajky, kamínky, šití... Je toho nespočet.

Materiál

 

Jak a kdy to k vám dorazí Dodávka

V případě 1 malého přáníčka zasílám v bublinkové obálce, a to v závislosti na výšce zdobení. Když je přání kvůli zdobení už hodně na výšku vystupující, nebo jde o větší množství a formáty, volím zaslání v krabičce.

Z dopravců preferuji Zásilkovnu. Ve speciálních případech se lze domluvit na jiném způsobu (např. akce u Balíkovny atp.).

Zásilky jsou u skladových položek odesílány zrhuba do 3 pracovních dnů od obdržení platby. V případě výroby na zakázku pak záleží na domluvě.  

 

Něco vám tu chybí? Mám nápad!

Pokud jste nenašli, co hledáte, ozvěte se mi, ráda od vás uslyším. A můžeme se domluvit na produktu podle vašich představ, personalizaci dle pobdarovaného, atd

V případě jakýchkoliv dotazů či přání mi napište.

Těším se na vaše zprávy a přeji papírovou radost všemSvaťoušek 

 

 image

 

Jmenuji se Pavla, voní mi papír a místo šperků si kupuji papíry a lepidla.

Vytvářím přáníčka, minialba, obálky a krabičky s duší originálních výrobků pro radost vaši a vašich nejbližšíchpro ty z vás, kteří upřednostňují ručně vyráběné zboží před běžnou sériovou produkcí papírnictví.

U tvoření se těším, že výsledek práce někomu udělá radost zákazníkovi, a pak vykouzlí úsměv na tváři a potěší někoho dalšího, obdarovaného. Je to taková trojitá radostZamilovaný pohled

Vždycky jsem milovala scrapbooking a cardmaking ✂️ jen jsem o tom nevěděla... Něco si stříhat, lepit a tvořit z papíru pro radost, to bylo vždy moje. To potěšení z ručně vyrobeného přáníčka, krabičky nebo obálky prostě mnohonásobně překonávalo pocit nad koupeným, sériově produkovaným tištěným kouskem. 

Svým papírovým výtvorům se snažím dát maximum, jak po stránce materiálu, tak provedení. Každý papírový kousek, který si u mě zakoupíte, vznikl jako unikát a byl při svém vzniku opečováván jako originál se stoprocentní pozorností a péčí. Na fotografii níže můžete vidět můj "kreativní bordel", který poctivě udržuji v neustálém inspirativním chaosu. 

Největší satisfakcí pro mě je spokojený zákazník (a případně i jeho potěšený obdarovaný) a jeho zpětná vazba. Pokud máte chvilku, zanechte mi zde, prosím, komentář, zpětnou vazbu, návrhy... 

Dívejte se... Inspirujte se... Ozvěte se.

Papírovou radost všemZamilovaný pohled

Liebesbrief

Můj kreativní bordel

Zboží vám odesílám po obdržení platby na účet, a to přibližně do jednoho týdne.

Možnosti dopravy:

Zásilkovna:
na pobočku: 79 Kč
na adresu: 109 Kč

Faktura je vystavena ke každé objednávce a je možné si ji stáhnout ve Vašich objednávkách.

Osobně nakupujícím doporučuji volit odeslání Zásilkovnou

Způsob dopravy
Zboží odesílám po obdržení platby na účet do týdne. Možnosti dopravy: Česká pošta: obyčejné psaní 46 Kč; doporučené psaní 89 Kč; Zásilkovna na pobočku 79 Kč; na adresu: 109 Kč. Faktura je vystavena ke každé objednávce a je možné si ji stáhnout ve Vašich objednávkách. Osobně nakupujícím doporučuji volit odeslání doporučeně. Obvykle je posílání obyčejného psaní bezproblémové, ztráta ze strany přepravní společnosti je však možná. Obyčejným poštovným berete na sebe riziko vy jako kupující, bez nároku na náhradu škody. Pokud by zboží nedorazilo, nebo přišlo poškozené, prosím, kontaktujte mne.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Papíránky

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--