Domů Profil prodejce SighthoundDesign
  • aktivní prodejce od r. 2022
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Chania,
  • 2 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 3
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2
Registrace: 17.8.2022
Město: Chania
Stát:

SighthoundDesign

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vitajte!

 

Špecializujem sa na výrobu predmetov denného používania, väčšinou kuchynských potrieb z GMO free olivového dreva, z ekologického hospodárstva. Výrobky sú vyrábané ručne na Kréte iba z lokálnych olivovníkov. Všetky produkty sú vyrábané bez použitia chemikálii. Sú potreté olivovým olejom, ktorý ich udržuje v správnej kondícii.

 

Olivové drevo má krásnu jedinečnú kresbu, je vysoko odolné a predstavuje zdravšiu alternatívu plasových, či silikónových výrobkov. Má príjemnú vôňu, hodvábne hladký povrch a je veľmi veľmi odolné. Jednoducho ho musíte milovať. Motívy sú do dreva vypalované laserom. Pre komplexnosť motívu, proces niekedy trvá značný čas. Inšpíráciu som prvotne čerpala z mínojskej kultúry, upravovala, zjednodušovala, alebo ukladala pôvodné mínojské ornamenty do zaujímavých, efektných celkov. Neskôr sa k nim pridali ležérne, dovolenkeové témy, či pribudli bohémske obrázky. Tiež ma inšpirovali zákazníci svojimi nápadmi a vznikli tak originálne personalizované kúsky.



Pri správnej starostlivosti bude olivové drevo s Vami navždy. Umývajte ho výhradne ručne, s použitím bežného, či ekologického saponátu, vo vlažnej vode. Keď bude strácať svoj hodvábny lesk, potrite ho rastlinným olejom. To je všetko. Odvďačí sa Vám svojou službou.

Prajem Vám príjemné prezeranie.

 

Elena

Způsob dopravy
Helenic post
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od SighthoundDesign

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--