Domů Profil prodejce Drevenedekorace
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Rajhrad, ČR
  • 13 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (7) 100%
Nadšenci: 12
Aktivita: aktivní
Prodáno: 13
Registrace: 15.11.2010
Město: Rajhrad
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 28.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

Drevenedekorace

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Krásný den, vítám Vás ve svém virtuálním obchůdku.

Jmenuji se Zdeňka a při cestě do USA před pár lety mě tam zaujaly nejrůznější větrem poháněné pohyblivé zahradní dekorace, které jsem často potkávala na předzahrádkách, terasách, pergolách i střechách altánků.

U nás jsem nic takového neviděla, tak jsem se letos na jaře rozhodla si také nějaké vyrobit. Po několika pokusech se mi povedlo vychytat chybičky a mí ptáčci větrníčci fungují, jak mají - jakmile zafouká větřík, pěkně se jim roztočí křidélka, také celé tělíčko se natočí podle toho, odkud vítr fouká. Navíc úžasně odpuzují krtky, letos jsem v předzahrádce neměla jediný krtinec, také z jahod úspěšně odháněly nenechavé ptáčky klováčky.

Několik jsem jich udělala jako dárek pro své přátele, měli však nečekaný úspěch, proto jsem se rozhodla rozšířit "sortiment" a své ptáčky větrníčky mohu nabídnout i Vám. Věřím, že i Vám tyto roztomilé dekorace do zahrádky i na balkon přinesou radost.

Vyrábím je pečlivě a s láskou v domácí dílně (za vydatné pomoci svých čtyřletých dvojčátek) z dobře ošetřeného borového a bukového dřeva a překližky, maluji je velmi kvalitními barvami s vysokou odolností proti povětrnostním vlivům, barvy mají i atest pro styk s potravinami a pro dětské hračky, kovové součástky jsou z materiálů odolných proti korozi.

Ke každému větrníčku dostanete cca 10 cm dlouhý hrot z 4 mm nerezové kulatiny, ten si můžete umístit do vlastní tyčky z tvrdého dřeva, bambusové tyčky, nebo přírodního prutu např. z lísky či akátu, průměr na horním konci max. 2,5 cm, délku doporučujeme cca 100 - 150 cm.

Po čase hraní se dřevem jsme si pořídili laser, takže jsme rozšířili sortiment o laserem gravírované dekorace, cedulky s hláškami a citáty, do dřeva gravírované obrázky z fotografií, desky na knihy, výřezy z překližky k dalšímu tvoření, vánoční ozdoby, dárkové krabice na víno a jiné dekorace

Způsob dopravy
Zboží posílám doporučeně Českou poštou v pevné krabici
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Drevenedekorace

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--