Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Antarë... (křišťál, ametyst)

Autorský šperk s výběrovým křišťálem z Brazílie a krásným ametystem...

Šperk je vyroben z bezolovnatého cínu, výběrového křišťálu z Brazílie  a drobného ametystu krásné barvy. Barva křišťálu je zcela čirá s duhovými odlesky, ametyst je sytě fialový. Váha šperku je 40 gramů. Celková velikost šperku  je 7,3 x 5cm. Zavěšeno na černé kůži 45cm.

šperk je neopakovatelný originál.


Křišťál je "kámen kamenů" ...Symbol světla a očisty. Celá tisíciletí byl a je považován za účinný talisman s tajemnými a magickými schopnostmi. Šamani v Austrálii a Nové Guniei jeho pomocí přivolávají déšť. Je to zcela univerzální kámen, vhodný pro každého z nás. Čirá, jasná zář křišťálu nás spojuje s pramenem původní energie, která sídlí v naší duši jako Božské světlo a zcela nás prozařuje svoji tvůrčí silou. Působí jako katalyzátor vyměňující negativní energii za pozitivní,čímž uvádí do rovnováhy celý organismus. Prohlubuje inspiraci,intuici,meditaci, současně čistí a chrání auru. Přináší klid, trpělivost a harmonii do života.

Kalcit je ochranným kamenem. Pokud se podrží v ruce, tak dodává tělu energii. Udržuje v rovnováze city, odstraňuje strach, pomáhá překonávat deprese. Zelený kalcit spadá pod čakru srdce, čakru lásky a harmonie. Přispívá k duševní rovnováze. Je kamenem naděje. Tiší neklid, pomáhá nám ujasnit si myšlenky a celkově změnit svůj postoj a způsob myšlení. Zklidňuje naši zlost a vztek. 
Ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek. Kámen působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje, napomáhá přenosu nervových signálů v mozku. Pomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami. Ametyst zlepšuje paměť i motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět. Ametyst udržuje rovnováhu mezi ,,vysokým" a ,,nízkým", zvyšuje citové soustředění. Odstraňuje strach, vztek, obavy a zlobu. Potlačuje smutek a lítost. Pomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou

 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
retro
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
nerezová ocel
,
cín
,
drát
Minerály a ostatní:
ametyst
,
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.10.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 11809992
Vloženo: 5.10.2020
Menu
--