Domů Prodané zboží prodejce Milli Janatková Autorský šálek s podšálkem - malovaný - červeň vín

Napij se z číše

plné sil a naděje

až do dna s chutí...

Autorský decentní ručně malovaný šálek na kávu ristretto ve červené a vínové barvě s podšálkem, pomalovaný a signovaný autorkou Milli Janatkovou. 

Limitovaný náklad dvaceti kusů, každý kus číslován jako grafika (1/20).

Keramický hrnek - porcelán, objem cca 90 ml, malovaný kvalitními profesionálními barvami na porcelán. Výška hrnku 6 cm, průměr 6cm. Lze mýt ručně i v myčce do 40°C.

Koupí přispíváte polovinou na osobní asistenci Kubovi Neubertovi na vozíku, druhou polovinou na dokončení projektu Klid, prosím! Děkujeme.

A jak vzniká tvorba? Mrkněte do ateliéru a užijte si výtvarnou a hudební tvorbu Milli v pořadu Můj kreativní svět: 

#vimeovideo:643241179,490,276#

POZOR! Při koupi nad 200,- Kč Vám jako dárek ZDARMA zašlu mp3 jedné z mých písní, při které se krásně relaxuje. Také v případě KOUPI mé tvorby s cenou nad 200kč PŘISPĚJETE ČÁSTKOU 100kč na 1 hodinu asistenční služby Kubovi Neubertovi, který se pohybuje na vozíku. Koupí zboží NAD 500KČ VĚNUJEME SPOLEČNĚ KUBOVI NA ASISTENCI CELOU POLOVINU Z PRODEJE! Asistence člověku s postižením poskytuje například možnost ráno vstát a zrealizovat osobní hygienu, užívat osobní aktivity, pracovat, svobodně se pohybovat po městě... TATO PROMĚNOVĚ - ASISTENČNÍ KAMPAŇ POTRVÁ AŽ DO ODVOLÁNÍ! Film "Můj život s asistencí" o životě Kuby měl velmi úspěšnou premiéru 10.12.2015 v kině Světozor v Praze. Film je možné shlédnout zdarma na youtube. Nechte se inspirovat...

DĚKUJI VÁM ZA RESPEKTOVÁNÍ MÉ PRÁCE A AUTORSKÝCH ZÁKONŮ A NÁPADŮ.. 

Licence Creative Commons

Barvy:
Styl:
romantický
,
pro volný čas
,
přírodní
,
hravý, veselý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.2.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Milli Janatková
Katalogové č.: 13173394
Vloženo: 22.2.2022
Menu
--