Domů Prodané zboží prodejce Energie z přírody Bělostný magnezit & růženín (chir. ocel)

Náramek z matného magnezitu a růženínu. Navlečeno na pružném elastomeru, který se netřepí a doplněno o korálek z chirurgické oceli - motiv bílého květu s kamínky. Použité minerální korálky jsou velikosti 8mm. 

MAGNEZIT - hluboký klid a uvolnění

Tento běloskvoucí minerál s šedým žilkováním působí velmi čistě a jemně - jako bílé peříčko. Na duševní rovině přináší hluboký klid a uvolnění (vhodný také k meditacím), pomáhá překonávat nervozitu, netoleranci vůči druhým lidem a podrážděnost. Položený na třetí oko usnadňuje vyvolání vizuálních zážitků a představivost. Otevírá srdeční čakru a podněcuje k upřímné lásce. 

Obsahuje velké množství magnezia (hořčíku) a zlepšuje jeho ukládání v těle. Pomáhá uvolňovat svaly a působí proti křečím. Současně má detoxikační účinek, neutralizuje tělesný pach, blahodárně působí během menstruace, na žaludek, střeva, křečové žíly, bolesti močového měchýře a ledvinové kameny. Napomáhá hojit kosti a zubní kazy, přináší úlevu při bolestech hlavy - zejména migrénách, urychluje metabolizmus tuků a rozptyluje cholesterol

RŮŽENÍN - KÁMEN LÁSKY

Růženín je především kamenem lásky. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Pomáhá nám svobodně projevovat své city, podporuje v nás lásku a krásu, přátelskost a nesobeckost, posiluje schopnost empatie. Dává sílu odpustit ostatním i sami sobě a učí nás sebeúctě. Pomůže překonat citová zklamání a v existujících vztazích obnovit důvěru a harmonii. Podporuje v nás také fantazii, inspiraci a tvořivost.

Protože se jedná o přírodní materiál, liší se jednotlivé kameny/korálky barvou i kresbou. Každý kousek je tak naprostý originál.

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
Minerály a ostatní:
růženín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.10.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Energie z přírody
Katalogové č.: 8560604
Vloženo: 25.5.2017
Menu
--