Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Brána do světa elfů...(bílý opál)

Autorský šperk z bezolovnatého cínu a nádherného bílého opálu se zeleným průsvitným středem- vlastní sběr Jižní Čechy...

Velikost kamene je 6 x 3,7cm. Barva je bílá až béžová s průsvitnou zelenou skvrnou uprostřed, která evokuje průchod kamenem. Jde o surový kámen z Jižních Čech - vlastní nález, broušeno a leštěno v naší dílně. Je usazen v cínu - bez olepovací pásky, zdoben cínovaným drátem a kuličkami cínu. Celková velikost šperku je 6 x 4,8cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Zavěšeno na černé kůži 45cm. Váha šperku je 40 gramů.

šperk je originál s velmi zajímavým kamenem

Opál je citlivý kámen s jemnými vibracemi. Zpřístupňuje kosmické vědomí a probouzí duševní a mystické vize. Napomáhá k objevení a projevení skutečného já svého majitele. Opál dokáže pohlcovat i vysílat. Přijímá myšlenky a pocity z okolí, zesiluje je a vrací k jejich zdroji. Jedná se o karmický kámen, který nás učí, že vše, co vyšleme ven, se nám zase vrátí. Opál působí jako ochranný kámen - pokud je správně naprogramován, učiní vás nepostřehnutelnými či neviditelnými. Lze jej použít, pokud se chcete odvážit na nebezpečné místo. Svou úlohu splní i při šamanských cestách, kde je třeba být neviditelný. Na duševní úrovni opál zesiluje zvláštnosti charakteru a současně vynáší na povrch osobní vlastnosti, aby poté mohly projít proměnou. Umožňuje správné pochopení vlastní ceny a pomůže vám porozumět svým možnostem. Vnáší do života světlo a spontánní rozhodování. Povzbuzuje umělecké sklony. V citovém životě byl opál odedávna spojován s láskou a vášní, s touhou a erotikou. Jedná se o kámen pokušení, jenž zesiluje city a uvolňuje zábrany. Může sice rovněž působit jako stabilizující prvek citů, ale v některých případech energii spíš rozptyluje a jeho uživatel musí být velice soustředěný, než opál použije ke zkoumání nebo vyvolání emocí. V úvahu přichází i současné použití jiných kamenů. Opál vám ukáže, jaký byl váš citový stav v minulosti - zejména v minulých životech - a naučí vás, jak převzít odpovědnost za to, co cítíte právě nyní. Podněcuje k projevům pozitivních citů. Tvrdí se, že nošení opálu vyvolává věrnost, loajalitu a spontánní jednání. Současně ale může zesilovat i přelétavost, pokud k ní již nyní máte sklony z dřívějších dob. Opály lze použít k léčení zemského energetického pole, v němž odstraňují poškození a dodávají mu novou energii a stabilitu.

 

 


 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Barvy:
Styl:
elegantní
,
extravagantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
měď
,
mosaz
,
cín
,
keramika
Minerály a ostatní:
opál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.11.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 10056353
Vloženo: 11.11.2018
Menu
--