Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Cínovaný přívěsek se spirálou "Zlaté slunce"

Spirálový přívěsek s tygřím okem bude vaším sluncem, oporou, silou a stabilitou. Malý donut v tomto šperku je mimořádně krásně barevný, má výrazné zlatohnědé odlesky.

Průměr donutu je 2,5 cm. Celý přívěsek má vnější rozměry 5,5 x 2,7 cm. Navléknuto na závěsu z pěti pramenů voskované šňůrky proslulé značky Linhasita (made in Brasil). Barva tmavošedá kovová. Celkový obvod i se zapínáním na karabinku je 48 cm. Tyto šňůrky mají jemný lesk, chovají se trošku jako drátky, dobře drží tvar a nešpiní se.

Kovové zakončovací komponenty a zapínání na karabinku je z chirurgické oceli, nedráždí pokožku, nemění vzhled.

Pozn.: závěs vám mohu upravit, nebo vyměnit po předchozí dohodě. Pište v dotazu na zboží, odpovím ihned.

Zhotoveno ručně, podle vlastního autorského návrhu, z měděných drátků, za použití atestovaného bezolovnatého cínu se stříbrem. Přívěsek je patinovaný, leštěný a povrchově ošetřený antioxidantem. K dispozici je tento jediný kus.

Kupujete registrovaný originální autorský výrobek na fotografiích, v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění.

.................................

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

................................

Tygří oko - zajímavosti, účinky


Tygří oko v sobě spojuje pozemskou energii s energiemi Slunce, přináší vibrace vyrovnanosti a síly, spojují materiální svět s duchovním. Rozhodně je to kámen pro cestovatele a dobrodruhy. Podporuje mentální schopnosti zemsky orientovaných lidí, udržuje rovnováhu nižších čaker a podněcuje růst základní životní energie. Tygří oko je ochranný kámen, jenž se tradičně nosil jako talisman proti nepřátelským myšlenkám a kletbám. Ukazuje, jak se má správně používat síla, a přináší svému majiteli integritu osobnosti. Napomáhá při dosahování cílů. Pomáhá je uzemnit a současně umožňuje názorně projevit vůli. Na rozumové úrovni vyrovnává tygří oko činnost obou mozkových hemisfér a zvyšuje jejich praktické využití. Sjednocuje roztroušené informace. Usnadňuje řešení dilemat a vnitřních konfliktů, zejména vyvolaných pýchou a tvrdohlavostí. Tygří oko je mimořádně užitečný krystal při léčbě mentální nerovnováhy a poruch osobnosti.

V duševním životě pomáhá řešit problémy spojené s přehnanou sebekritikou a zablokovanými tvůrčími silami. Pomáhá rozeznat vlastní nadání a schopnosti. Současně ale upozorňuje na chyby, které je nutno překonat. Podporuje ty, kdo jsou příliš závislí na druhých, a pobízí je, aby se odhodlali ke změnám. Na citové úrovni udržuje tygří oko rovnováhu mezi energiemi jin a jang emocionálního těla, potlačuje deprese a zlepšuje náladu.

Harmonizace zdraví: Tygří oko léčí zrak a napomáhá při nočním vidění. Uzdravuje krk a rozmnožovací orgány. Odstraňuje křeče a překážky. Pomáhá při nápravě zlomených kostí.

Info-tečka nakonec: tygří oko patří do ,,rodiny minerálů", které se podle převládajícího zabarvení nazývají různě, takže takto: tygří oko - zlatohnědé odlesky, sokolí oko - modré zabarvení, nebo modré a zlaté, býčí oko - červené zabarvení. Vzácněji se vyskytuje ještě minerál kočičí oko - má měsíčně nazelenalé odlesky.

Barvy:
Styl:
romantický
,
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
,
ostatní
Minerály a ostatní:
tygří oko
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.12.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 9343562
Vloženo: 28.2.2018
Menu
--