Domů Prodané zboží prodejce Charleene H Čtení - knížka: "Povídání před klekáním"

Popis knížky:

Knížka obsahuje devět příběhů, ve kterých nechybí ani humor, ani zamyšlení nad životem. Najdete v ní jeden tak trochu pohádkový, ale i jeden s nádechem strašidelnosti. Některé příběhy jsou psány hovorovým jazykem, jiné povětšinou spisovným. Každý je doplněn ilustrací - koláží ve stylu daquerotypie, doplněné kresbami postav. Knížka je vázaná, má 138 stran a 11 celostránkových ilustrací s motivem na zadní straně. Tištěno na polokřídovém papíru.

Velikost: 15cm x 15cm.

Hledáte pěkný dárek k narozeninám či svátku pro někoho z rodiny nebo ze svých blízkých přátel? Nebo chcete milým dárkem udělat radost jen tak? Pak nemusíte hledat dál, protože jste jej právě našli... :-)

Knížku nelze posílat v jednom balíčku s reprodukcí/cemi, ta/ty se musí posílat v tubusu. Pokud objednáváte oba dva druhy zboží, dělejte to prosím prostřednictvím oddělených objednávek. Knížku však LZE posílat v jednom balíčku s kalendářovou deskou.

Ukázky z knížky:

. V jednom domě na rynku se narodilo robě. Takový škvrně se zvonečkem kousek pod pupíkem, teda kluk. Ale to vám povim, hlasivky už měl docela jak dospělej muskej. Dílem povykoval a dílem spal jako nemluvně, páč tím taky byl, a v mezičasech se ládoval za tři. Rostl jak tráva po májovým deštíku, a našup ho bylo skoro tři čtvrtě metru. V puse mu tou dobou už vyrašil první zub mlíčňák. No, a ještě nějakej ten pátek dál už si to šupajdil přes salón tam a zase zpátky. Přišly Vánoce, a hošek dostal vod Ježíška, mimo jiný, taky dřevěný auto s nákladním prostorem, čili korbou. Půlky se mu tam tak akorát vměstnaly, a tak si to hnedle vesele metelil po domě, vodrážeje se botičkama šmajdavkama.

. Jak už bylo dříve řečeno, byly Škudlodaje postaveny na úbočí vrchoviny Keťas, obecní silnicí, táhnoucí se přesně středem, byly pak rozděleny do dvou městských čtvrtí. Té napravo od obecní silnice se říkalo Spatračuč, té nalevo pak Hamouniny. V Hamouninách, jak už samo jméno napovídá, bydleli občané skrblíci. Doma, na všemožných tajných místech, přechovávali staré, pozalátané punčochy nadité penězi, ti nejspořivější si už nasrblili tolik, že s nimi vycpávali i matrace (to aby je měli i v noci pod kontrolou a nikdo jim je nemohl ukrást). A to dá rozum, že ze svých úspor nevydali ani ten děravý groš.

. Rajská zahrada se pod jejími šikovnými prsty rozrůstala víc a víc. Objevovaly se další a další stromy, ze smaragdově zelené trávy rašily, jeden po druhém, květy nejrozmanitějších barev a tvarů. Cizokrajní ptáci usedali do korun stromů, jiní poletovali vysoko na obloze. Duhoví motýli se houpali na květech a sáli z nich sladký nektar. Na noční obloze přibývaly zářící hvězdy a nakonec i stříbrný měsíc. V šedomodrých stínech tajuplných zákoutí zurčely vodopády, rozstřikovaly kapky vody na okolní květy a trávu, a nade vším se klenul duhový most, klid a mír.

Knížku zasílám doporučeně prostřednictvím České Pošty, baleno do plastového sáčku (proti vlhkosti) a následně do balícího papíru.

 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.1.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Charleene H
Katalogové č.: 2021626
Vloženo: 24.9.2011
Menu
--