Domů Prodané zboží prodejce Valkyrie ? Enchantress - magický mala náhrdelník z kamenů

Náhrdelník na krk v magických modro-fialových barvách. Vyrobený je z 6mm korálků ametystu, achátu, jadeitu, lávového kamene a českých skleněných korálků. Celková délka je 62cm.

★ Ametyst patří mezi velmi všestranné léčivé kameny. Napomáhá celkově k harmonizaci těla a duše. Po tělesné stránce dovede tišit bolest proto se hodí pro ty, kteří trpí migrénami. Také napomáhá celkové imunitě a zdraví a omezuje ukládání tuku, proto může být pomocníkem při dietě. Známý je také účinky proti nespavosti, proto se hodí dávat ametyst pod polštář před spaním.

★ Lávový kámen představuje sílu a vůli. Je vhodný k sebereflexi, pomůže odhalit negativní aspekty naší osobnosti a transformovat je. Přitahuje především ty, kterým chybí živel ohně v životě. 

★ Achát je kámen, který existuje v mnoha barvách a odstínech. Dokáže nás propojit s přírodou a návrátit k našim kořenům. Je vhodný také k posílení našeho imunitního systému. Reprezentuje živel vody a to je také pocit, který přináší - jako posezení u břehu klidného jezera. Uklidňuje rozbouřené emoce, dodává harmonii a tím také posiluje naši paměť a schopnosti učit se.

Pro více informací o léčivých kamenech, jak je používat a jak se o ně starat, mrkněte na můj článek v blogu Drahé Kameny pro Zdraví.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál:
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
ametyst
,
achát
,
skleněné korálky
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.10.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Valkyrie
Katalogové č.: 9930385
Vloženo: 4.10.2018
Menu
--