Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Iridiscente...(křišťál aqua aura) náhrdelník
Autorský šperk s výběrovým křišťálem aqua aura...
Křišťál aqua aura...alchymistický výtvor , patentován v Americe . Ve vakuu a vysoké teplotě jsou naneseny páry zlata na povrch křišťálu. Prvky, které se používají k pokovení mohu být také Titan, Iridium, Měď.

Barva křišťálu je čirá s duhovým efektem - prolíná se modrá, tyrkysová, zelená, fialová a zlatá. Jeho velikost je 3,8 x 2,5 x 1,2cm. Je usazen v cínu, zdoben cínovaným drátem. Celková velikost šperku je 4,5 x 3 x 1,2cm. Zavěšeno na černé kůži, délka 45cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 30 gramů. Bezolovnatý cín se stříbrem.

 šperk je originál.

Křišťál je "kámen kamenů" ...Symbol světla a očisty. Celá tisíciletí byl a je považován za účinný talisman s tajemnými a magickými schopnostmi. Šamani v Austrálii a Nové Guniei jeho pomocí přivolávají déšť,  Je to zcela univerzální kámen, vhodný pro každého z nás. Čirá, jasná zář Křišťálu nás spojuje s pramenem původní energie, která sídlí v naší duši jako Božské světlo a zcela nás prozařuje svoji tvůrčí silou. Působí jako katalyzátor vyměňující negativní energii za pozitivní,čímž uvádí do rovnováhy celý organismus. Prohlubuje inspiraci,intuici,meditaci, současně čistí a chrání auru. Přináší klid, trpělivost a harmonii do života.

 




 





 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
měď
,
mosaz
,
cín
,
drát
Minerály a ostatní:
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 26.6.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 13410619
Vloženo: 25.6.2022
Menu
--