Domů Prodané zboží prodejce zuzu.pipi KALENDÁŘ přírodních zahradníků-DĚNÍ ZAHRADNÍ 2017

Prožijte rok 2017 v přírodní zahradě měsíc po měsíci s lidovými pranostikami, s tipy, co kdy sázet a se vším, co k přírodní zahradě patří (+ bonus - neodolatelné rady, které Vám zpříjemní den - např. na Milenu, dej si čoko Milena:).

POZOR SLEVA Z PŮVODNÍCH 222 KČ NA 166 KČ!!!

Kalendář vás upozorní, kdy je potřeba co zasít, kdy sklidit, jak to uskladnit, kdy lenošit. Dodá tipy, jak si zahrádku užít a přitom se nenadřít. Můžete s ním pozorovat, zda i v dnešním čase změn platí to, co dřív sedláci vypozorovali, a čím se řídili, co ctili. Ale pozor, jedná se o univerzální rady, a jako my jsme každý jiný a svůj, tak i rok co rok plyne jinak a záleží na naší citlivosti, odhadu, vůli a chtění, kdy a co na zahrádce uděláme. Nezapomínejme, že to děláme, protože nás to baví, naplňuje a je to smysluplné.

Kalendář je ve formátu A4 (150g matná křída) v plnobarevném provedení, vytištěné v profi tiskárně. Svázaný je jutovým provázkem, pověšený na trávě od kamaráda ze zahrádky. Celkem se jedná o 13 listů (12 měsíců + úvodní obrázek).

PS: Kalendář je vhodným darem nejen pro zahradníky, ale i pro ty ostatní, na které kouzlo zahrádky někde čeká zatím ukryté (třeba v kalendáři:)..

Barvy:
Styl:
hravý, veselý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.3.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: zuzu.pipi
Katalogové č.: 8032852
Vloženo: 27.11.2016
Menu
--