Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Kamenný vesmír...(hadí achát)

Autorský šperk z bezolovnatého cínu a velmi krásného hadího achátu...

Velikost kamene je 3,2 x 3 x 2,5cm. Barva je v odstínech šedé a hnědé s krásným třpytem, zajímavá je i zadní strana. Je usazen v cínovaném drátu - bez lepení, zdoben oboustranně. Celková velikost šperku je 3,8 x 3 x 2,5cm, dodávám na černé voskované šňůrce 45+5cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 16 gramů.

šperk je originál s velmi pěkným kamenem.

Achát je zemitý kámen zdravého rozumu vitality a vůle k životu.  Mírní pýchu a připomíná nám, že příroda je zdrojem naší síly. Používá se k povzbuzení všech orgánů souvisejících s plodností, je vhodný pro těhotné ženy, pomáhá i při porodu. Mírní horečky,tiší bolest a s úspěchem pomáhá i při různých alergiích. Achát může pomoci těm, kteří potlačují emocionální problémy, které je třeba řešit. Mnozí se domnívají, že achát má anti- depresivní účinky. To může být užitečné pro ty, kteří se snaží být originální ve svém životním stylu , protože achát vede k pochopení potřeby hlubšího významu. Achát podporuje tvořivost a pomáhá najít řešení, spíš než se zaměřit na negativní aspekty každodenních problémů. Léčitelé používají achát pro své uklidňující vlastnosti. Achát dodává energii aurickému tělu a povzbuzuje lásku. 

Hadí acháty se nachází v Brazíli ve státě Rio Grande do Sul. Hadí acháty jsou zvláštní svojí podobou. Netvoří uzavřené geody, nachází se ve formě plochých útvarů. Z jedné strany bývá chalcedonová hmota pokryta drobnými krystalky křemene. Je to výborný ochranný kámen pro děti. Léčebné využití: předcházení střevním potížím, úleva při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt, léčí oči, žaludek, dělohu, čistí lymfatický systém a slinivku břišní, posiluje krevní oběh, léčí kožní choroby. Achát hadí je kamenem neviditelnosti a přirozeného měnění podoby.


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Barvy:
Styl:
elegantní
,
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
cín
,
drát
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.5.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 9505955
Vloženo: 24.4.2018
Menu
--