Domů Prodané zboží prodejce Beruzzka Kurz šití 1 lekce (3 hodiny) PRAHA 2018

Kurz muzete vybrat kdykoliv behem roku 2018.

Prosim pokud mate o kurz zajem je dobre nejprve napsat zpravu a domluvit se se mnou na terminu, nebo se podivat na muj profil fler.cz/beruzzka kde na nastence volne terminy zverejnuji. Nove terminy jsou vzdy vyveseny k 15.v mesici

Nabízím kurz šití pro naprosté začátečníky i pokročilé. na kurzu jsou vzdy 2 az 3 ucastnice ale kazda mate vse pro sebe stroje/nuzky, atd a kazda sijete svuj projekt, tedy individualni pristup kd kazde ucastnici. necekate na sebe, nesijete nic, co nechcete. v dobe kdy vy sijete nebo strihate se venuji dalsi ucastnici. vse se da bez cekani stihnout. 

Pokud máte doma nový stroj /overlock můžeme kurz zaměřit na naučení se na něm. Ukázat si jak stroj navléci, jak se udržuje, jaké má stehy...

na začátku se na snadných výrobkách učíme šít rovně, všívat zip, v následující lekci si pak ušijete sukýnku přímo na vás a pokud vás šití stále baví a elán vás neopouští, v dalším setkání se pustíme do relexačních kalhot.

Každá lekce trvá asi 3 hodiny. Věnuji se vám tak dlouho, jak sami potřebujete.

kurzy probíhají ve všední dny bud dopoledne (po domluvě od 8:30 nebo 9h), po obědě od 13 nebo 14h a navečer od 16h (eventuálně od 17h)

Na kurz si můžete přínést vlastní látky (po zakoupení kurzu vám zašlu co je třeba mít sebou za látku, kam pro ni vyrazit apod.) po každé lekci si odnášíte krásný hotový výrobek, žádné vzorníky!

Kurzy se konají na Praze 9, 5 minut od metra prosek nebo 10 minut od metra vysočany. Termíny po domluvě.

udaná cena je za jednu lekci o délce 3 hodiny.

Prosím berte v potaz, že pokud se na kurz objednáte a stornujete jej v den kurzu,tedy 48h předem a méně, nemohu již za vás sehnat záskok a lekce tak propadá.

Zakoupeny poukaz na kurz siti nebo zakoupeny kurz je nutne vybrat do 1 roku od zakoupení, jinak nakup propada bez moznosti vraceni platby, penize za zakoupený poukaz nebo kurz nevracim.

Víkendové kurzy nejsou

Podrobnosti a ukázky lekcí zde

Možnost zakoupit jako vánoční poukaz ZDE 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.8.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Beruzzka
Katalogové č.: 3008212
Vloženo: 4.9.2012
Menu
--