Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Magie přírody...ojíněné krystaly (apofylit)

Vždy, když se mi do rukou dostane takovýto kámen, nepřestávám žasnout, co příroda dokáže vytvořit za nádheru...Nelze než obdivovat její schopnost vytvořit nádherné tajemné tvary, barvy, struktury...

šperk z nové kolekce ...Magie přírody...

Autorský cínový šperk s velmi krásným surovým apofylitem z Indie...

Šperk je vyroben z cínu a luxusního surového apofylitu - srůst krystalů vysoké kvality. Velikost kamene je 4,6 x 3,7 x 4cm, jde o množství srostlých krystalků, které se nádherně třpytí - bohužel neumím vyfotit. Brava je zcela čirá, místy se zelenavým a červeným nádechem, spodní část je poseta mikroskopickými krystalky. Decentně zdobeno cínovaným drátem. Celková velikost šperku je 5,2 x 3,7 x 4cm. Zavěšeno na černé kůži 45cm. Leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 38 gramů.

šperk je originál s extra krásným kamenem..

Apofylit je receptivní kámen. Má vysoký obsah vody, je účinným vodičem energie.Je vynikajícím kamenem při léčení terapií reiki. Uvádí do hlubokého stavu uvolnění a vnímavosti. Má uklidňující účinek, pomáhá odkrývat potlačované city, překonávat obavy, zlost a strach. Snižuje stres, odstraňuje duševní bloky a negativní vzorce chování. Pomáhá při astrálních cestách. Aktivuje srdeční čakru. 


 

 


 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Barvy:
Styl:
elegantní
,
extravagantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.11.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 10063384
Vloženo: 13.11.2018
Menu
--