Domů Prodané zboží prodejce Renata Franková Malá podzimní kytice slaměnek (sušina)

Pestrobarevná kytička, která zpříjemní podzimní chmurné dny. Kytice je vhodná do menší vázy. Tato kytice neuvadne a bude Vám dělat radost až do léta. Kytice obsahuje slaměnky v hřejivých barvách a různé vonné kytičky ze zahrady a luk. Kytička je vázaná do kulatého tvaru. Stonky jsou začištěny a převázány stuhou. Kytice je tvořena z čistě přírodního materiálu (sušina).

Kytička má průměr cca 18 - 20 cm

Původ rostlin: domácí zahrádka a Severomoravské louky :)

Směs dle sezónní dostupnosti: u každé nově vyrobené kytice se květiny mohou od vyobrazených nepatrně lišit, ale charakter dekorace se vždy snažím zachovat 

Umístění sušených kytic: aby si suché květiny zachovaly barvy pokud možno co nejdéle, doporučuji květinovou dekoraci umístit do interiéru na stinné místo, kde nebudou květy vystaveny dlouhodobě přímému slunečnímu svitu.

Balení: protože jsou dekorace ze sušiny křehké, přistupuji k nim s velkou opatrností, a to nejen při tvoření, ale i když je připravuji na cestu k Vám. Vždy se snažím je v krabici zafixovat tak, aby neutrpěly žádné škody a spokojenost z výrobku byla na obou stranách :)

DOPRAVA ZÁSILEK >>

-------------

Odstíny barev u fotografií výrobků se mohou drobně lišit od skutečnosti v závislosti na nastavení Vašeho monitoru.

Barvy:
Druh:
kytice
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.12.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Renata Franková
Katalogové č.: 11946249
Vloženo: 13.11.2020
Menu
--