Domů Prodané zboží prodejce Magical beads Minimalistický náramek - SUPER 7 - KAKOXEN 0.2

Jemný náramek z broušeného kakoxenu a ocelového korálku.

KAKOXEN, nebo-li „Super 7“ nebo-li „Melody Stone“ (kámen melodií), je jeden z nejsilnějších  kamenů na světě. Jeho naleziště  jsou téměř vytěženy a nachází se v Brazílii a USA.  Super 7  je složen z  ametystu, horského křišťálu, záhnědy, rutilového křemene, goethitu, lepidokrokitu a kakoxenitu. Díky rozdílnému obsahu těchto minerálů má každý šperk z tohoto vzácného minerálu jiné složení, podobu a vzhled, je tedy vždy naprosto originální.

KAKOXEN patří pod šestou čakru čela a sedmou čakru korunní. Je silným ochranným kamenem. Harmonizuje tělo i duši. Napomáhá pozitivnímu myšlení a získání jistoty jednání, zvyšuje intuici. Přináší do našeho života klid a pocit bezpečí. Je nápomocný při překonávání obav a oproštění od stresu. Podporuje vymanění se ze zábran a omezení, pomáhá vidět události v pozitivním světle. Tento kámen pomáhá zvyšovat vibraci dalších krystalů ve své blízkosti. Aktivuje a harmonizuje všechny čakry a biomagnetická pole. Pomáhá stimulovat regeneraci těla. V duchovní rovině je tento vysokovibrační kámen duchovní elektrárnou s mimořádnou přesností. Zvyšuje duchovní uvědomění. V duchovní sféře se tento kámen využívá při meditaci nebo při regresi čili náhledu do minulého života. Přenáší vás k jádru vzpomínek duše, aby mohlo dojít k duchovnímu vývoji v současnosti. Aktivuje čakru čela nebo-li třetí oko a korunní čakru a tím zvyšuje vnímavost k přijímání nových myšlenek.

Minerál 2 mm.

Navlečeno na elastomeru Beadalon.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.12.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Magical beads
Katalogové č.: 11145268
Vloženo: 4.1.2020
Menu
--