Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Náhrdelník s přívěskem anděla "Pruháček"/achát

Malý sportovní andílek v pruhovaném dresu. Není zatím známo, kterému sportu nejvíce fandí a kterému se věnuje, když má čas, ale určitě nezahálí a letí tam, kde se bojuje čestně, spravedlivě a s radostí ... že by přinesl štěstí i vám???

Inspirací k vytvoření tohoto šperku byl kouzelný pruhovaný vrtaný achát, doplnila ho kulička z přírodní bílé perleti a narostla mu cínovaná křídla. Celý přívěsek má největší rozměr 4 x 4,5 cm (měřeno bez očka na zavěšení v nejkrajnějších místech). Závěs tvoří pět krásných, kvalitních voskovaných polyesterových šňůrek sytě černé barvy, které dobře drží tvar a neodírají se. Délka závěsu i se zapínáním na karabinku je kolem dokola 46 cm. Kovové zakončovací komponenty a zapínání na karabinku je z chirurgické oceli, nemění vzhled a nedráždí pokožku.

Zhotoveno ručně podle vlastního návrhu z pocínovaných měděných drátků za použití atestovaného bezolovnatého cínu technikou cínování (tiffany, měkké pájení). Povrch cínovaných částí je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus.

Kupujete registrovaný originální autorský výrobek na fotografiích, s autorským certifikátem, v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění. Cena krabičky je zahrnuta v poštovném.

.................................

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

................................

Pruhovaný achát - zajímavosti, účinky

Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává rovnováhu ve všech aspektech bytí, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, dodává odvahu ke splnění cílů. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.
Pruhovaný achát obecně má projektivní energii a náleží elementu ohně. Je ochranným kamenem, zmírňuje stresové stavy a obnovuje tělesnou energii (inspirační zdroj: www.nefertitis.cz).

Achát s proužky je ideálním talismanem pro každého sportovce či sportovkyni -  a když mu navíc narostou křídla .......

.

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
,
ostatní
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.12.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 7764038
Vloženo: 15.9.2016
Menu
--