Domů Prodané zboží prodejce MOMARA design Náramek ochrany a vnitřní krásy - opál & granát

Při výrobě tohoto náramku jsem použila andský opál v kombinaci s granátem. Minerály jsou navlečeny na dvojitém plochém silonu, čímž je zvýšena odolnost proti roztržení. 

Užití jednotlivých minerálů:

* Andský opál - přináší štěstí, sílu, peníze, krásu, duševní rozvoj, obsahuje barvy i schopnosti všech dalších kamenů, proto může být nabit a naprogramován každým typem energie a odhaluje naši vnitřní krásu, probouzí duševní a mystické vize, pomáhá při astrálních projekcích, dokáže pohlcovat i vysílat, je karmickým kamenem, učí nás, že vše, co vyšleme se nám vrátí zase zpátky, je i ochranným kamenem a může nás učinit „neviditelnými“, pomáhá objevit a projevit skutečné vlastní já, rozvíjí naše psychické síly, zesiluje zvláštnosti charakteru a odhaluje osobní vlastnosti, které je třeba přeměnit, vnáší do života světlo, spontánnost a umělecké sklony. Zesiluje city a odstraňuje zábrany, vyvolává věrnost a loajalitu. 

* Granát - byl po dlouhá léta užíván jako amulet, který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný kámen, který přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Pomáhá překonat zastaralé myšlenkové vzorce a strnulé způsoby jednání. Přináší sebedůvěru a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení). Granát pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc. Pročišťuje čakry, otvírá srdce, pomáhá překonávat tabu. Rozvíjí rozšířené vědomí, umí vyvolat vzpomínky na minulé životy.

Velikost andského opálu: 10 mm

Velikost granátu: 8 mm

Velikost náramku: obvod cca 16 - 20 cm

V případě, že máte požadavek na konkrétní velikost náramku, barvu nebo máte jiné přání, napište mi komentář do poznámky a já pro vás ráda vyrobím náramek na míru. Ideálně prosím o konzultaci před odesláním objednávky. Dostupnost je závislá na stavu zásob materiálu. Snažím se však o co nejrychlější dodání

Pro jedinečnost a přírodních kamenů je každý kus skutečným originálem a není tedy možné vytvořit zcela identickou kopii. Berte tedy, prosím, foto jako ilustrační.

V závislosti na nastavení vašeho monitoru se barevnost může v některých případech lišit.

Všechny údaje o léčivých účincích minerálních kamenů jsou pouze informativního charakteru a nenahrazují léčbu doporučenou lékařem. 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
granát
,
opál
prodejní cena
290 Kč
Prodáno 27.10.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: MOMARA design
Katalogové č.: 9960922
Vloženo: 15.10.2018
Menu
--