Domů Prodané zboží prodejce Deewa Art Náramek s Amazonitem, Lávou, Achátem & Rudrakšou (L 20 cm)

Rudrakša 7 mm, Láva 6 mm, Achát Botswana 8 mm, Amazonit 4 mm

Amazonit je mimořádně uklidňujícím kamenem, tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky, zmenšuje obavy a strach, zvyšuje intuici, pohlcuje škodlivé záření z mobilních telefonů a mikrovlnných trub. Zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Otevírá srdeční a krční čakru.

Posvátná Rudraksha vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Tlumí stres a pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi, a tak zklidňuje smysl. Je vědecky prokázáno, že Rudraksha má spoustu zdravotních výhod. Zlepšuje koncentraci a má protistárnoucí účinek. Vytváří ochranné kruhy před negativitou a odstraňuje překážky na cestě za úspěchem.

Lávový kámen je v podstatě lávová vyvřelenina z útrob země.Magma různé tíhy a složení podle oblasti kde se sopka nachází.Již za dávných dob byla některými kmeny, nazývána také jako krev země.Magma se na povrch dostává z různé hloubky a podle dosažení povrchu a její tuhnutí je také rozdílná její kvalita a vlastnosti. Havajci používali lávové kameny ke stavbě heaiu (středisko náboženských a magických aktivit). Heaiu měly různé funkce, některé byly středisky léčení, jiné byly zasvěcovány božstvům, další byly doménou boha války Kukailimokua, slavného božského patrona Kamehameha. Magické užití: Existují dva druhy lávy známé pod havajskými názvy: A´a, robustní, hrubá láva, která se považuje za projektivní, či mužskou a Pahoe hoe, neboli hladká láva, která je receptivní, či ženská. A´a je v magické ochraně nejmocnější, ale dobře fungují oba typy. Kousek lávy položený na oltáři nebo nošený u sebe je považován za mocný ochranný amulet. Láva je silným ochranným kamenem. Je zasvěcený léčení a uzdravení. Pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k původci.

ZDRAVÍ: Pomáhá při bakteriálních zánětech, posiluje zažívací trakt, odstraňuje následky tělesných i duševních traumat.

DUŠE: Dopomáhá rozvíjet fantazii, dodává sebedůvěru. Ochraňuje před špatnými vlivy, aktivuje logické myšlení.

Achát dodává citovou, tělesnou a duševní rovnováhu. Podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje napětí, navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a pomáhá při citových zklamáních. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Barvy:
Styl:
romantický
,
městský
,
sportovní
,
pro volný čas
,
retro
,
přírodní
,
starobylý
,
hravý, veselý
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.12.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Deewa Art
Katalogové č.: 10144113
Vloženo: 6.12.2018
Menu
--