Domů Prodané zboží prodejce Dara bags Noreen no.12

Příběh

Nora cítí rozpálenou dlažbu přes tenké sandálky. Genius loci středověkého Bergama ji naprosto opanuje. Lehce srká ledovou kávu a nechává se laskat poledním sluncem. Ano, měla by být někde ve stínu, ale přesně pro tohle slunce se narodila. Přesně pro tuhle energii, kterou znovu ucítí až za rok… V hlavě si sumíruje plán – dopije kávu, ve dvě hodiny už by měla otevřít ta malá umělecká galerie na Piazza Matteotti, pak napíše matce pohled, skočí si na večeři do taverny ‚Del gallo‘ a převleče se do něčeho víc sexy, než jsou šortky a svázaná košile – ačkoliv celé jaro vynechávala těstoviny, takže její bříško vypadá božsky, navíc, když na něj ještě upoutává pozornost svojí ledvinkou Noreen…

Popis zboží

Ledvinku Noreen si zamilujete. Stejně jako jsme jí propadli i my! Lehoučká, prostorná, praktická, středně velká, naprosto neodolatelná.

Objem ledvinky je navržen tak, aby pojal klíče, malou peněženku, kapesníčky, telefon, kompaktní foťáček, lesk na rty a malé zrcátko.

Střih ledvinky Noreen je speciálně vyztužen kosticemi, takže krásně drží tvar i při zaplnění. Praktická zipová kapsička na předním díle, další kapsa se nachází v podšívce uvnitř ledvinky.

Popruh Noreen je délkově nastavitelný, pohodlně se přizpůsobí každé postavě. Lze ji nosit jak kolem pasu, tak i nad pasem, přes rameno, křížem přes tělo… Zkrátka tak, jak si jen budete přát!

Materiál

100% polyester, koženka, obecný kov

Barvy:
Styl:
městský
,
retro
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál - textil:
syntetika
,
koženka
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.11.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dara bags
Katalogové č.: 9529002
Vloženo: 3.5.2018
Menu
--