Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Otevírací schránka na kameny s ametystem

Variabilní otevírací šperk - schránka na kameny a jiné předměty...

Schránka je ručně vyrobená z drátu a bezolovnatého cínu. Její velikost je 5,8 x 3 x 2cm, barva je stříbrná s patinou. Zdobeno sytě fialovým ametystem. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Zavěšeno na černém silnějším bižuterním řetízku 50cm.

Dodávám s barevně pěkným ametystem, obrázkovým jaspisem, dřevitým opálem, vločkovým obsidiánem, heliotropem, surovým křišťálem, sodalitem, světle zeleným avanturínem a dvěma acháty.

Ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek. Kámen působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje, napomáhá přenosu nervových signálů v mozku. Pomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami. Ametyst zlepšuje paměť i motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět. Ametyst udržuje rovnováhu mezi ,,vysokým" a ,,nízkým", zvyšuje citové soustředění. Odstraňuje strach, vztek, obavy a zlobu. Potlačuje smutek a lítost. Pomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou




 

 



 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
mosaz
,
nerezová ocel
,
cín
,
drát
Minerály a ostatní:
ametyst
,
achát
,
křišťál
,
jaspis
,
opál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.10.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 11848767
Vloženo: 18.10.2020
Menu
--