Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Pánský přívěsek "Ochránce cestovatelů" /tygří oko

Tento malý andílek je ochráncem všech, kdo milují dobrodružství, cestování a poznávání. Je trošku při těle, ale má sílu, vůli a odvahu. Tělíčko andílka tvoří silný a krásný zlatohnědý minerál tygří oko (ta řada drobných černých teček dole je opravdu přírodního původu, dílo matky přírody), který je přístupný z obou stran. Andílek má trošku ošuntělý vzhled, protože při cestování nejde vždycky o nějakou módu...

Přeje si, aby svému nositeli přinesl trošku toho štěstí a držel nad ním svá malá, ale velmi silná ochranná křídla... Je navléknutý na tmavohnědé šňůrce z pravé kůže (řemínek 1x2 mm z vepřovice).

Určitě by přinesl štěstí nejen muži, ale i odvážné amazonce, kdyby si ho nějaká vyhlídla...

Rozměr přívěsku je 45 x 32 mm, měřeno v nejširších místech. Koncovky a zapínání (karabinka) je z chirurgické oceli. Délka plochého řemínku i se zapínáním je 50 cm (pro muže, pro ženu spíš 46 cm). Tromlovaný kámen tygří oko má na zadní straně malou přírodní prohlubeň, kámen není prasklý, má vysoký lesk.

(pozn.: na přání mohu upravit délku nebo vyměnit závěs za černou kulatou kůži, nebo bižuterní řetízek v provedení gun metal. Pište předem přes flér poštu).

Zhotoveno ručně podle vlastního návrhu z pocínovaných měděných drátků za použití atestovaného bezolovnatého cínu technikou cínování (tiffany, měkké pájení). Dodržuji správný technologický postup pro tiffany šperk, tj. lemuji vždy měděnou obrubu tenkým drátem pro zpevnění a hladký okraj, z obou stran. Vložený kámen (nebo sklo atd.) je pevně usazen a nevypadne. Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus.

Kupujete originální autorský výrobek na fotografiích, v originální "pánské" papírové dárkové krabičce, s autorským certifikátem.

................................................

Minerál tygří oko - účinky

Tygří oko v sobě spojuje pozemskou energii s energiemi Slunce, přináší vibrace vyrovnanosti a síly, spojují materiální svět s duchovním. Rozhodně je to kámen pro cestovatele a dobrodruhy. Podporuje mentální schopnosti zemsky orientovaných lidí, udržuje rovnováhu nižších čaker a podněcuje růst základní životní energie. Tygří oko je ochranný kámen, jenž se tradičně nosil jako talisman proti nepřátelským myšlenkám a kletbám. Ukazuje, jak se má správně používat síla, a přináší svému majiteli integritu osobnosti. Napomáhá při dosahování cílů a formulování záměrů. Přiložené na pupeční čakru má vynikající účinek na lidi odtržené od světa, v němž žijí. Pomáhá je uzemnit a současně umožňuje názorně projevit vůli. Tygří oko zakotvuje změny, k nimž došlo ve fyzickém těle. Na rozumové úrovni vyrovnává tygří oko činnost obou mozkových hemisfér a zvyšuje jejich praktické využití. Sjednocuje roztroušené informace. Usnadňuje řešení dilemat a vnitřních konfliktů, zejména vyvolaných pýchou a tvrdohlavostí. Tygří oko je mimořádně užitečný krystal při léčbě mentální nerovnováhy a poruch osobnosti.

V duševním životě pomáhá řešit problémy spojené s přehnanou sebekritikou a zablokovanými tvůrčími silami. Pomáhá rozeznat vlastní nadání a schopnosti. Současně ale upozorňuje na chyby, které je nutno překonat. Podporuje ty, kdo jsou příliš závislí na druhých, a pobízí je, aby se odhodlali ke změnám. Na citové úrovni udržuje tygří oko rovnováhu mezi energiemi jin a jang emocionálního těla, potlačuje deprese a zlepšuje náladu.

Harmonizace zdraví: Tygří oko léčí zrak a napomáhá při nočním vidění. Uzdravuje krk a rozmnožovací orgány. Odstraňuje křeče a překážky. Pomáhá při nápravě zlomených kostí.

....................

Info-tečka nakonec: tygří oko patří do ,,rodiny minerálů", které se podle převládajícího zabarvení nazývají různě, takže takto: tygří oko - zlatohnědé odlesky, sokolí oko - modré zabarvení, nebo modré a zlaté, býčí oko - červené zabarvení. Vzácněji se vyskytuje ještě minerál kočičí oko - má měsíčně nazelenalé odlesky.

Poznámka pod čárou: .......................................................................

Všechny mé pánské šperky najdete zde: Kluci a muži

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
,
kůže
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.12.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 7388836
Vloženo: 1.5.2016
Menu
--