Domů Prodané zboží prodejce Markol - Raw manufaktura RAW kaková tyčinka s KONOPNÝM PROTEINEM

* Tato tyčinka je díky konopnému proteinu nejen chuťově velice zajímavá, ale také ideální pro sportovce! Níže se o konopném proteinu dočtete více! :) *

  • složení: rozinky, mandle, slunečnic. semínko, nepražené kakao, konopný protein (20 %)
  • 1 balení: 1 ks, 40 gramů
  • trvanlivost: půl roku

Tento výrobek je složen z BIO surovin nejvyšší kvality, bez tepelné úpravy a bez přidání chemických konzervantů a barviv. Tyčinka neobsahuje lepek ani přidaná sladidla, můžou však v ní být stopy ořechových skořápek. Vyráběno ručně v Jevíčku.

_________________________________________________________________

Konopný protein BIO

je získáván rozmělněním semínek rostlin cannabis sativa. Je prost THC (aktivní složka marihuany), tudíž nemá žádný vliv na lidskou psychiku. Konopí je výborným zdrojem proteinů vysoké biologické kvality, což ocení zejména vegani a rovněž lidé věnující se silovým sportům, kteří potřebují kvalitní výživu na tvorbu svalové hmoty. Konopný protein je v rostlinném světě vyjímečný tím, že obsahuje všech 21 aminokyselin vyskytujících se v přírodě, včetně 8 esenciálních, tedy nezbytných pro tělo. Je bohatý rovněž na vlákninu a obsahuje téměř dokonalou rovnováhu nenasycených mastných kyselin 3, 6 a 9. Z nich např. kyselina linolová a kyselina linolenová jsou nezbytné pro výměnu elektrických impulsů ve tkáních. Kromě toho díky mírně zápornému náboji napomáhají detoxikaci těla tím, že přivádí k povrchu tkáně (pokožka, střeva, plíce, ledviny) škodlivé látky.

Barvy:
prodejní cena
34 Kč
Prodáno 13.3.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Markol - Raw manufaktura
Katalogové č.: 4799618
Vloženo: 6.2.2014
Menu
--