Domů Prodané zboží prodejce Milli Janatková Recy roušky bavlněné - rezervace pro mapuma

Recy roušky bavlněné - 3 ks s dobrovolným příspěvkem a rezervací pro paní mapuma. Barvy: 2x černá, 1x libovolná.

Milli tvoří roušky zdarma pro domovy seniorů, kolegy, přátele, rodinu a známé. Pokud také potřebujete nebo znáte kohokoli, kdo by roušku potřeboval a šetří finance, objednejte za minimální poplatek zde. Cena 2,- Kč je symbolická cena s provizí pro Fler.cz. V případě potřeby roušek s minimálním poplatkem mi prosím tuto informaci napište a objednejte nejvíce tři kusy roušek, aby zbylo též na ostatní, děkuji za pochopení. Při dodání je poslání roušky bez poštovného, ovšem počítejte prosím s možným delším termínem dodání, 2-7 dní dle pružnosti České pošty, což je v současné době pochopitelné.

Pokud - dle vašich možností - budete mít chuť poslat dobrovolný příspěvek na materiál a čas tomu věnovaný, prosím také mi napište vnitřní Fler poštou informaci a počet roušek, které byste potřebovali. Následně zde vystavím roušky s rezervací přímo pro Vás, které pak objednáte v ceně Vašeho dobrovolného příspěvku. Po domluvě lze upravit poštovné. Děkuji...

Počet nabízených roušek zdarma, resp. s minimálním poplatkem, je přímo úměrný počtu intenzivních pracovních hodin, které vedle šití Milli z domova tráví nad online vzděláváním studentů, domácími, asistenčními, manželskými povinnostmi a radostmi. :-)

Chráním tebe, chráníš mě?

Bavlněná rouška ušitá hudebnicí, výtvarnicí a lektorkou Milli Janatkovou na stařičkém, leč plně funkčním šicím stroji Veritas po babičce Máně.

Tři varianty velikostí - pro ženy (19 až 20 cm), muže (22 až 25cm) a děti (15 až 17 cm nebo dle věku). 

Barevné varianty lze domluvit vnitřní Fler poštou podle dostupných zásob. Dostupná bílá, černá, červená a modrá v kombinaci s šedobílými nebo fialovo-bílými jemnými proužky. Další barvy dle domluvy. 

Šité tkaničky jsou vyměnitelné, dají se libovolně nastavit nebo vyměnit podle vašich potřeb. Lze dodat též s pružnými tkaničkami z tričkoviny k zavázání za ušima.

K objednávce Vám jako dárek ZDARMA zašlu mp3 písně Buoh z projektu Hluboko. Píseň vyjadřuje sílu a důvěru, ale i rozhodnost překonat překážky. Přispějete také polovinou částky na hudebně-výtvarný projekt HLUBOKO, který Milli Janatková tvoří. Druhá polovina částky putuje na osobní asistenci Kubovi Neubertovi na vozíku. Asistence člověku s postižením poskytuje například možnost ráno vstát a zrealizovat osobní hygienu, užívat osobní aktivity, pracovat, svobodně se pohybovat. Film "Můj život s asistencí" o životě Kuby měl velmi úspěšnou premiéru 10.12.2015 v kině Světozor v Praze. Film je možné shlédnout zdarma na youtube. Nechte se inspirovat...

Použití roušky:

Roušku před použitím přelijte vroucí vodou a následně přeperte na 60 stupňů, nechte uschnout a podle ohybů přežehlete. Před užitím si pečlivě umyjte ruce horkou vodou a mýdlem, alespoň 20 vteřin. Poté roušku chytněte za provázky nebo tkaničky a vrchní část zavažte za hlavou nad ušima, dolní za krkem. Nedotýkejte se přední strany roušky! Rouši noste zhruba jednu až dvě hodiny, poté pečlivě vyperte opět na 60 stupňů a přelejte vroucí vodou. Při cestě například do obchodu se doporučuje použít též hygienické rukavice nebo dezinfekci na ruce, a být v přítomnosti jiných osob na vzdálenost dvou až čtyř metrů.

DĚKUJI VÁM ZA RESPEKTOVÁNÍ MÉ PRÁCE A AUTORSKÝCH ZÁKONŮ A NÁPADŮ.. 

Licence Creative Commons

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.5.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Milli Janatková
Katalogové č.: 11335074
Vloženo: 23.3.2020
Menu
--