Domů Prodané zboží prodejce U Elesy Rouška na přání 1. - nerez drátek 3 vrstvy

Nabízím ušít roušku z krásné designové zahraniční látky s motivem dle fota. Pokud si stáhnete strany roušky a vytvarujete drátek podle nosu, budete dýchat z prostoru před nosem a ne z otvorů kolem nosu. Rouška je tedy anatomická a sedí velmi dobře. Upravovala jsem několikrát střih, než jsem to vychytala :-).

Výrazně se omezuje mlžení brýlí. Vnitřní látka z prvotřídní hladké a jemné košiloviny.

Dodávám s plochou gumičku nesešitou, barevnou. Možno udělat uzlík, nebo sešít a zatáhnout do tunýlku.Do tunylků lze navléci i tkaničky, tkaloun... ploché gumičky.

Pokud si zakoupíte roušku, obdržíte:

1.bavlněnou roušku vybrané barvy ze 3 vrstev (poslední vrstva je kapsa na případný filtr) cca 18 x 16 cm. Vnitřní vrstva je z bílé bavlny.

2. integrovaný nerezový drátek - jednoduše vyjímatelný s bezpečnými konci, před praním a dezinfikováním prosim vyndejte.

Vzhledem k druhu výrobku, ho nelze vrátit z hygienických důvodů.

3. 2 gumičky, které je možné sešít a zatáhnout do tunýlku, nebo si můžete do tunýlku navléci tkanici. 

O ošetŕování roušky je toho všude napsáno tolik, že je asi zbytečné se o tom rozepisovat. Sama peru roušky ručně v rukavicích v dezinfekčním mýdle a namočím v dezinfekční aviváži. Po usušení na nejvyšší výkon žehličky vyžehlim. Bavlněné látky jsou vysrážené, ale mohou malinko pouštět při praní barvu.

Posílám standardně doporučeně a pomalu.

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.4.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: U Elesy
Katalogové č.: 11428855
Vloženo: 22.4.2020
Menu
--