Domů Prodané zboží prodejce Madeforbaby Růžoví králíci - nažehlovací obrázky 3 ks

Originální nažehlovací obrázky.

Roztomilí králíci v jemných růžových odstínech......

Každý králík je jinak vysoký: například panáčkující - výška 19 cm, šířka 8 cm, ostatní jsou vysocí příbližně 12 cm, nejmenší králíček je cca 10x11 cm

Cena za 3 ks. V sadě obdržíte 3 různé králíky. Namícháme je dle skladových zásob. Pokud máte zájem o konkrétní králíky napište prosím do objednávky. Pokud je nebudeme mít skladem můžeme vyrobit, ale je nutné počítat s výrobní dobou cca 3 týdny.

Lze zakoupit i jednotlivě,viz varianty zboží.

Nažehlovací obrázky:

Originální nažehlovací obrázky, které můžete použít na cokoliv látkového: povlečení, polštáře, ubrusy, prostírání, závěsy, látkové tašky, trička, tílka, látkové tenisky, kalhoty....fantazii se meze nekladou.

Velmi jednoduchá aplikace zažehlením, podrobný návod obdržíte se zbožím.

Lze prát do 40C. Nemusíte přišívat, pouze pokud budete aplikovat na látku, která bude extrémě namáhaná nebo přehýbaná nebo pokud budete chtít zabránit uplnému třepení okrajů, které může vzniknout častým praním.

S našimi obrázky dodáte šmrnc čemukoliv.

Aplikace zhotovujeme i na přání, různé velikosti, vzory, látky.....stačí napsat Vaši představu a určitě něco vymyslíme :-)

Aplikace jsou zhotovene z 100% bavlněné látky, můžete s nimi zakrýt i drobné nedostatny na oděvu ale jejich funkce je spíše estetická.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.6.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Madeforbaby
Katalogové č.: 5004023
Vloženo: 2.4.2014
Menu
--