Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Silwe...(žlutý opál) náhrdelník

Autorský šperk z bezolovnatého cínu a surového českého žlutého opálu - vlastní nález...

Velikost kamene je 4,3 x 2,7cm. Lokalita Křemže Jižní Čechy. Barva je žlutá - více odstínů s mlhově bílou kresbou. Je usazen v bezolovnatém cínu - bez lepení, zdoben cínovaným drátem a kuličkami cínu. Kámen byl leštěn v naší dílně. Celková velikost šperku je 5 x 2,8cm. Leštěno, povrchově ošetřeno. Zavěšeno na bižu stříbrném řetízku 45cm. Váha šperku je 17 gramů.

šperk je originál.

Opál je citlivý kámen s jemnými vibracemi. Zpřístupňuje kosmické vědomí a probouzí duševní a mystické vize. Napomáhá k objevení a projevení skutečného já svého majitele. Opál dokáže pohlcovat i vysílat. Přijímá myšlenky a pocity z okolí, zesiluje je a vrací k jejich zdroji. Jedná se o karmický kámen, který nás učí, že vše, co vyšleme ven, se nám zase vrátí. Lze jej použít, pokud se chcete odvážit na nebezpečné místo. Na duševní úrovni opál zesiluje zvláštnosti charakteru a současně vynáší na povrch osobní vlastnosti, aby poté mohly projít proměnou. Umožňuje správné pochopení vlastní ceny a pomůže vám porozumět svým možnostem. Vnáší do života světlo a spontánní rozhodování. Povzbuzuje umělecké sklony. V citovém životě byl opál odedávna spojován s láskou a vášní, s touhou a erotikou. Jedná se o kámen pokušení, jenž zesiluje city a uvolňuje zábrany. Opál vám ukáže, jaký byl váš citový stav v minulosti - zejména v minulých životech - a naučí vás, jak převzít odpovědnost za to, co cítíte právě nyní. Podněcuje k projevům pozitivních citů.

Ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek. Kámen působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje, napomáhá přenosu nervových signálů v mozku. Pomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami. Ametyst zlepšuje paměť i motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět. Ametyst udržuje rovnováhu mezi ,,vysokým" a ,,nízkým", zvyšuje citové soustředění. Odstraňuje strach, vztek, obavy a zlobu. Potlačuje smutek a lítost. Pomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
měď
,
mosaz
,
cín
Minerály a ostatní:
opál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 31.7.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 11655679
Vloženo: 31.7.2020
Menu
--