Domů Prodané zboží prodejce truhliky-frank Velký dřevěný truhlík 113 cm, barva OŘECH (truhlík s nádobami)

Dřevěný truhlík určený do venkovních prostor (na terasu, balkon, lodžii nebo do zahrady) a ideální pro celoroční užívání. 

Vnitřní prostor truhlíku je určen pro vložení květin v plastovém květníku, který již máte osázen, nebo si truhlík můžete objednat jako komplet s nádobami (vložkami) viz další varianta.

Do truhlíku lze vložit tři nádoby, každá o objemu cca 10 l. V takto velkých nádobách lze pěstovat nejen květiny, ale i bylinky, drobné ovoce či zeleninu. A ani po sezóně nemusí truhlík ztratit svůj účel a půvab. V podzimním období můžete truhlík osázet okrasnými rostlinami typickými pro podzimní čas a na zimu truhlík naaranžovat chvojím ozdobeným vánočními dekoracemi. Truhlík se tak stane Vaší celoroční zahrádkou, která Vám bude dělal radost od jara až do zimy.

PARAMETRY

Rozměry truhlíku: d.113 x š.42 x v.43 cm

MATERIÁL

Dřevěný truhlík je vyroben z modřínového dřeva (prkna jakost B). 

BARVY

Ekologicky šetrný ochranný nátěr (olejová lazura) výrobce OSMO. Před kompletací truhlíků jednotlivé díly natíráme ochranným nátěrem v barevném odstínu ořech. Povrch květináče vlivem času a počasí postupně získá přírodní šedohnědý vzhled, díky kterému harmonicky dotvoří bydlení v přírodním duchu.

DNO A NOHY

Dno dřevěného květináče je řešeno formou roštu, které umožňuje přebytečné vodě (zálivce, dešti) odtékat do prostoru pod truhlík na zem a značně tak napomáhá prodloužení životnosti dřevěných prvků. Proti vzlínající vlhkosti a případnému oděru jsme truhlík opatřili pryžovými nožkami.

INFORMACE O NÁDOBĚ (vložce)

Pokud máte zájem objednat truhlík jako komplet s nádobami, níže uvádíme informace o plastové nádobě včetně obrázku.

  • Vnitřní plastová nádoba (vložka) je samozavlažovací. Tato nádoba je  vybavená dvojitým dnem, plnící šachtou pro pohodlné dolévání zálivky a ukazatelem stavu hladiny vody v nádržce. V případě, potřeby můžete plastovou nádobu opatřit odtokovými otvory. 
  • Rozměr nádoby je 30 x30 x v. 25 cm a celkový objem cca 10 litrů (8,6 l pro zeminu a 1,9 l zásobník vody).
  • Barva - terakota
  • samozavlažovací nádoba

-------------

Odstíny barev u fotografií výrobků se mohou drobně lišit od skutečnosti v závislosti na nastavení Vašeho monitoru.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
pro volný čas
,
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.4.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: truhliky-frank
Katalogové č.: 11141365
Vloženo: 3.1.2020
Menu
--