Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Z dávných časů...(amonit) náušnice

Autorské cínové náušnice s amonity...

Velikost amonitů je 2,6 x 2,3cm. Barva je v odstínech hnědé, béžové a medové. Zdobeno cínovaným drátem a kuličkami cínu. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Celková délka náušnic s háčky je 5cm. Váha obou náušnic celkem je 13 gramů.Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Háčky jsou bez Niklu.

Fosílie jsou pozůstatky pravěkých tvorů a rostlin, zahynulých před milióny let. Za dlouhá období se přeměnily v kámen. Jelikož kdysi byly živé, jsou úzce spjaty s pátým elementem Akášou. V mystice fosílie přestavují věčnost, čas a vývoj. Jsou důkazem toho, že nic v přírodě není ztraceno, vše má svůj účel. Používání fosílií k rituálním účelům sahá hluboko do minulosti. Šamani používali fosílie k zesílení energie. Obecně můžeme fosílie používat zejména k ochranným účelům a vyvolání vzpomínek.

Amonité jsou zkamenělí mořští živočichové spirálovitého tvaru. Jejich zkameněliny se vyskytují v bohaté škále barev, které vyniknou zejména po leštění a broušení. Je jich známo více než 500 druhů. První jedinci se vyvíjí před 410 mil. let. Vymírají ke konci "křídy" (před 66 mil. let). Většinou dosahovali velikosti několika centimetrů až desítek centimetrů, jsou ale známy i nálezy o velikosti více, než 2metry. Největší nalezený exemplář měřil 2,3m!

 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
,
bižuterní kov
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.5.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 10569552
Vloženo: 13.5.2019
Menu
--